Ανακοίνωση για την επίθεση σε Καμίνη

23:02 7/7/2013 - Πηγή: AEK365

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο εξαπολύει ο δήμαρχος Αθηναίων μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Δήμος, με αφορμή τον προπηλακισμό του Γιώργου Καμίνη την Κυριακή, κατά την αποχώρησή του από τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η σωματική επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης

Δήμων Ελλάδας, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη για τους επικίνδυνους δρόμους, στους οποίους οδηγεί η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ, τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στοχοποιώντας ρητά τον δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος με ιδιαίτερη σαφήνεια έχει τοποθετηθεί σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, κ. Θ. Μπαλασόπουλος, επιχειρεί να συγκαλύψει τη διαχρονική εμπλοκή του στο σύστημα των πελατειακών σχέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ότι «οι συνθήκες κατατρομοκράτησης που κάποιοι επιχείρησαν να επιβάλουν στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και οι τραμπούκικες επιθέσεις, δεν συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων στον ευαίσθητο αυτό χώρο, και απαιτείται η ομόθυμη και απερίφραστη καταδίκη τους».

Την επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων καταδίκασε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης σημειώνοντας τα εξής: «καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο την απρόκλητη επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη. Επικοινώνησα ήδη μαζί του και του εξέφρασα τη συμπαράστασή μου. Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα