Ανακοίνωση ΣΦ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 1974

19:40 7/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα όλα τα αδέλφια μας , σίγουρα θα έχουν αυτήν την μέρα χαραγμένη στην μνήμη τους , σαν το ΤΕΛΟΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ ( προσέξτε της ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι της ΑΕΚ ).

Το τέλος μια Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας , που λόγω ανικανότητας των μετόχων της και των διαχειριστών της , αναγκάζεται να σβηστεί από

τον χάρτη. Το ΑΦΜ της ΠΑΕ ΑΕΚ , δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο μετά από 3 μήνες .

Το ΑΦΜ , μιας εταιρίας , το τέλος της οποίας , σε καμία περίπτωση , δεν είναι το τέλος της ΑΕΚΑΡΑΣ μας.

Η ΑΕΚΑΡΑ ( με τον ίδιο δικέφαλο σαν έμβλημα , με τον ίδιο κόσμο να την υποστηρίζει και μάλιστα με περισσότερο πάθος τώρα , με το ίδιο καταστατικό ίδρυσης ,με τους ίδιους εχθρούς , με τους ίδιους ήρωες ),είναι και θα είναι πάντα ΖΩΝΤΑΝΗ , πάντα μέσα στην σκέψη και στην καρδιά , εκατομμυρίων υπερασπιστών της.

ΑΕΚ είναι οι ιδρυτές της το 1924 , οι ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα , εγώ , εσύ , όλοι εμείς που σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τον δικό μας αγώνα .

Και αυτός ο αγώνας , θα είναι πλέον με μεγαλύτερη ένταση και μεγαλύτερο πάθος , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .

Μόλις ( πολύ σύντομα όπως φαίνεται) , θα επιστρέψουμε , θα εξοφλήσουμε και κάποιες υποχρεώσεις που εχουμε . ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ , ΠΩς ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ .

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ...

ΥΓ. ο ΣΦ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 1974 , στις εκλογές της Ερασιτεχνικής την Κυριακή , τάσσεται ξεκάθαρα στο πλευρό του Ενωτικού ψηφοδελτίου των Κοτσάτου - Αλεξίου που σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του , υποστηρίζεται από τον Δημήτρη Μελισαννίδη και τους περισσσότερους φίλους μας.

!!!
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΈΜΒΛΗΜΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ!!!!!

Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης 1974
Λ.Δημοκρατίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης 77 3oς όροφος
Ηράκλειο Κρήτης
WWW.sfaekiraklio.gr
[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα