Ανακοινώθηκαν Μαρτίν και Ηλιάδης

20:06 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Παίκτες της Κέρκυρας και επίσημα είναι από σήμερα οι Χουάν Μαρτίν και Στέλιος Ηλιάδης. Οι «Φαίακες» μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τους δύο παίκτες στα παιχνίδια τους ενώ βρίσκονται περίπου τρεις μήνες στην ομάδα, αλλά η ΕΠΟ δεν τους έδινε την άδεια για συμμετοχή στην Σούπερ Λίγκα καθώς εντάχθηκαν στους νησιώτες μετά τη λήξη της μεταγραφικής

περιόδου.

Ο τεχνικός των κερκυραίων, Χάβι Γράθια, θα έχει στην διάθεσή του τους δύο παίκτες για τον αγώνα με τον Άρη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, όπου και θα κάνουν το ντεμπούτο τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα:

«Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη (3/1), από την ΕΠΟ τα δελτία των Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν και Στέλιου Ηλιάδη. Με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν, πλέον, κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα ματς του ΑΟ Κέρκυρα.


Αμφότεροι, αποτελούν, ουσιαστικά, στελέχη της οικογένειας του ΑΟΚ εδώ και τρεις μήνες, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία τους, μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο μεν Μαρτίν πήρε ως αριθμό φανέλας το 41, ο δε Ηλιάδης το 88.

Ο Χουάν Εντούαρντο Μαρτίν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στην Κόρντομπα της Αργεντινής στις 18/4/1982. Την επαγγελματική καριέρα του την άρχισε στη Γ’ κατηγορία της χώρας του, με τη φανέλα της Αλμιράντε, για να ακολουθήσουν οι Ντεφενσόρες, Ντεφένσα Χουστίσια, Λουχάν ντε Κούχο, Εστουντιάντες Μπαϊα (28 γκολ σε 31 αγώνες τη σεζόν 2007- ’08), Λος Άντες και (ξανά) Ντιφένσα Χουστίσια (16 γκολ σε 15 αγώνες, τη σεζόν 2009-’10). Το καλοκαίρι του 2010 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, κατόπιν εισήγησης του Τάκη Γιαννόπουλου, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος φέτος, μετά τις γνωστές περιπέτειες της ομάδας. Έχοντας, ωστόσο, προλάβει να γράψει το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία του κλαμπ, σημειώνοντας το πρώτο γκολ της ευρωπαϊκής της ιστορίας (με Ραντ). Με τον ΑΟ Κέρκυρα μετράει δύο συμμετοχές σε φιλικούς αγώνες (1-1 με ΠΑΣ Γιάννινα, 1-3 από Λεβαδειακό), βρίσκοντας δίχτυα και στους δύο.

Ο Στέλιος Ηλιάδης γεννήθηκε στις 3/6/1986 στη Θεσσαλονίκη. Ποδοσφαιρικό προϊόν των «μικρών» του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ανέβηκε στην α’ ομάδα το 2002 και για μία τριετία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, που τον έβαλαν αυτομάτως στο στόχαστρο των «μεγάλων». Τελικά, τον κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα έμεινε ως το καλοκαίρι του 2009 (65 συμ., 3 γκολ), οπότε και «μετακόμισε» δίπλα, στον Ηρακλή, απ’ όπου και συνεχίζει, πια, στην Κέρκυρα, μετά τα γνωστά προβλήματα και τον υποβιβασμό του «Γηραιού». Επί μακρόν βασικός (αμυντικός χαφ) στις εθνικές ομάδες Νέων κι Ελπίδων (διετέλεσε και αρχηγός)».

Keywords
Τυχαία Θέματα