Δεν Χ-αλάστηκαν

19:26 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Βαθμούς μοιράστηκαν, εντυπώσεις όχι. ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στην μεταξύ τους αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Λίγες οι φάσεις στον αγώνα, δίκαια παρέμεινε στο μηδέν το σκορ του αγώνα, αφού οι δύο ομάδες είχαν πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα. Τους 20 βαθμούς έφτασε ο ΟΦΗ, λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού οι Γιαννιώτες.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

class="MsoNormal"> Κακός ήταν ο ρυθμός της αναμέτρησης στα πρώτα λεπτά, χωρίς να δημιουργείται κάτι το μεμπτό από τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ είχε μεν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερνε να δημιουργήσει κάποια φάση, μια και τα λάθη στο χώρο του κέντρου διαδεχόταν το ένα το άλλο.

Το ίδιο συνέβαινε και από τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι πάντως έδειξαν να «ξυπνάνε» σε κάποια φάση και να απειλούν την εστία του Φεγκρούς, κυρίως με μακρινά σουτ. Ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 36ο λεπτό ο Ηλίας Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπεσέρα, ωστόσο ο Ματίας Βερόν σαν «από μηχανής θεός» έσωσε την ομάδα του πάνω στη γραμμή.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει κάποια σημαντική φάση, με τις ομάδες κολλημένες στο 0-0.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ενώ στην αρχή οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά δείχνοντας ότι θα αλλάξει η κακή εικόνα του πρώτο μέρους, γρήγορα διαψεύστηκε. Στο πρώτο δεκάλεπτο ΠΑΣ και ΟΦΗ δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Κυριότερες πηγές απειλών ήταν τα μακρινά σουτ, ωστόσο δεν έβρισκαν στόχο, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.

Με τον ίδιο τρόπο παρα λίγο να πάρει το ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 90ο λεπτό, όταν ο Τζάνης σούταρε δυνατά και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ. Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς μετά από εκείνη του Κώτσιου, και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Αναστασιάδης): Φέγκρους, Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Βίλα, Μπεσέρα (82’ Μιχαήλ), Σκούφαλης (65’ Τζάνης), Τζημόπουλος, Γεωργίου, Μπακαγιόκο (76’ Ζαϊρί)

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς (87’ Μπόντορ), Γεωργίου, Μπούρμπος, Σίσιτς (93’ Βάντο), Ζορντί Λόπεζ (65’ Παπουλής)

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365
Χ-αλάστηκαν,ch-alastikan