Ανανέωσε ο Γκροζάν

17:53 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το ένα ευχάριστο νέο μετά το άλλο έρχεται για τον Ρομάν Γκροζάν. Ο Γάλλος αναδείχθηκε πρωταθλητής των πρωταθλητών στον Αγώνα Των Πρωταθλητών (ROC) και σήμερα η Lotus Renault ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για ένα χρόνο. Έτσι, δήλωσε έτοιμος για μια πιο συνεπής σεζόν.
«Για μένα είναι φανταστικό να συνεχίσω με την Lotus και το 2013. Είναι πολύ σημαντικό να έχω την υποστήριξη όλων στις εγκαταστάσεις του Ένστοουν. Ανυπομονώ να τους ανταμείψω για την πίστη που έδειξαν στην πίστα από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Έμαθα πάρα πολλά από την πρώτη μου χρονιά στο πρωτάθλημα της Formula1 και ο στόχος μου είναι αυτά που έχω μάθει να τα χρησιμοποιήσω και να γίνω πιο συνεπής στις εμφανίσεις μου την επόμενη σεζόν», ήταν τα λόγια του.
Από την πλευρά του, την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε και ο Ερίκ Μπουγιέ. «Ο Ρομάν είναι ένα μεγάλο ταλέντο και είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε μαζί για δεύτερη χρονιά. Συνεχίζουμε με δύο πολύ καλούς πιλότους όπως ο Κίμι και ο Ρομάν και όλοι μας θέλουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο επόμενο πρωτάθλημα.
Και οι δύο πιλότοι δουλεύουν πολύ καλά μαζί ως ομόσταβλοι και νομίζω ότι έχουν τη δυνατότητα για ακόμη καλύτερα πράγματα το 2013», ανέφερε ο επικεφαλής της Lotus Renault. Έτσι, η βρετανογαλλική ομάδα θα έχει το ίδιο οδηγικό δίδυμο και την επόμενη χρονιά, αφού η ανανέωση του Κίμι Ραϊκόνεν έχει ανακοινωθεί πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα