«Ανάσα» για Κέρκυρα

17:12 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

Η Κέρκυρα στην «μάχη» παραμονής κατάφερε να φύγει με ένα σημαντικό «τρίποντο» από τον Καυταντζόγλειο. Πιο συγκεκριμένα οι Φαίακες νίκησαν με 1-0 την Δόξα Δράμας με το

γκολ του Αγρίτη, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και πλέον πήραν «ανάσα», επιστρέφοντας στις νίκες μετά απο έξι αγωνιστικές.

Το ματς

Δόξα Δράμας και Κέρκυρα ξεκίνησαν με αμυντικούς προσανατολισμούς το παιχνίδι τους. Όμως στην συνέχεια ανοίχτηκαν και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, ώστε να καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα. Αυτό το κατάφερε η Κέρκυρα στο 20ο λεπτό με τον Αγρίτη, ο οποίος βρέθηκε μόνος του και σας σε προπόνηση άνοιξε το σκορ. Μάλιστα ένα λεπτό νωρίτερα οι Φαίακες είχαν δείξει τις προθέσεις τους, όταν και είχαν δοκάρι με τον Ιωάννου. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» το κέντρο και κατάφεραν να μπουν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους (1-0).

Στην επανάληψη η Δόξα κατάφερε να έχει την κυριαρχία των κινήσεων και μάλιστα έφτανε με χαρακτηριστική ευκολία στην περιοχή της Κέρκυρας ,χωρίς όμως να είναι αποτελεσματική. Όπως και στην φάση του 64ο λεπτού, όταν ο Κάπελ πάσαρε στον Κυβελίδη που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς, και το Κροάτη τερματοφύλακα να κρατάει ζωντανή την ομάδα του. Στην συνέχεια Κυβελίδης και Λίμα προσπάθησαν να βρουν στόχο, όμως ο Γκαλίνοβιτς δήλωσε «παρών» και κατάφερε να δώσει «ανάσα» στην Κέρκυρα, στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει την χρονιά.

Δόξα Δράμας (Μ. Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης (61' Κατσικογιάννης), Βέρτζος, Λεάντρο (36' Αγγελούδης), Καπέλ, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος (46' Ρούτσης), Ψυχογιός, Κυβελίδης.

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης (88' Γιάντσης), Αρίθε, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου (70' Μπάρκογλου), Ηλιάδης (10' Σακελλαρίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα