Προφορικές δεσμεύεις για τα 3 εκατ. ευρώ

16:13 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που οι μέτοχοι δεν έχουν πάρει ακόμα τις αποφάσεις τους, για τα χρήματα που θα πρέπει να καταβάλουν στην ΠΑΕ και η ΑΕΚ να μπορέσει να ξεπεράσει τον σκόπελο της Πειθαρχικής, μία μέρα πριν αποσταλεί ο φάκελός της, το έτερο... μπλοκ, φαίνεται πως είναι απολύτως έτοιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, οι διεργασίες του Ντέμη Νικολαΐδη και του Χάρη Οικονομόπουλου είχαν θετικό αποτέλεσμα και τα 3 εκατ. ευρώ

που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι ήδη διαθέσιμα. Βεβαίως, για να μπορέσει να τα πάρει η Ένωση, προαπαιτείται μία βασική προϋπόθεση. Να πράξουν ανάλογα και οι μέτοχοι, ειδάλλως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει αυτή η διευκόλυνση στην ΠΑΕ.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, στην υπόθεση Ψωμιάδη, που είναι και ο άνθρωπος ο οποίος έχει αναλάβει να κινήσει το θέμα (όπως είχε αποκαλύψει ο Ντέμης Νικολαΐδης), έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις αυτών που θα βοηθήσουν την Ένωση, ωστόσο όσο δεν έχει στα χέρια του γραπτές εγγυήσεις, για να είναι κατοχυρωμένος, δεν είναι διατεθειμένος να πει το οτιδήποτε. Το aek365 επικοινώνησε με τον Χάρη Οικονομόπουλο, ο οποίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες, ζητώντας ευγενικά να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή για οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτησή του και μας παρέπεμψε για εξελίξεις μέχρι το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα