«Ανάσα» για Παναιτωλικό

21:37 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Νίκη-ανάσα πήρε ο Παναιτωλικός μέσα στα Πηγάδια επί της Σκόντα Ξάνθη. Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με 1-0 των γηπεδούχων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και πήρε σημαντικό «τρίποντο» ενόψει της συνέχειας. Άλλωστε αυτή η νίκη του δίνει σημαντικές ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ η Ξάνθη έμεινε χωρίς βαθμό στα τελευταία πέντε παιχνίδια και απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις.

Το ματς

Κακό το

θέαμα που προσέφεραν Ξάνθη και Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν γρήγορο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Μοναδική φάση, την οποία μάλιστα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Παναιτωλικός ήταν αυτή του 40ο λεπτού, όπου έγινε το 0-1. Πιο συγκεκριμένα ο Ακαλέ με εξαιρετική σέντρα βρήκε αμαρκάριστο τον Άντι που με κεφαλιά σκόραρε και έστειλε την ομάδα στα αποδυτήρια προηγούμενη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 55ο λεπτό, όταν ο Μπέρτος αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Ο Παναιτωλικός, ωστόσο δεν έκανε κάτι ουσιαστικό στο γήπεδο με αποτέλεσμα να γυρνάει πίσω, χωρίς να υπάρχει λόγος. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 69ο λεπτό, αν ο Ονουάτσι δεν έστελνε την μπάλα πάνω στον Βιβιανί σε τετ α τετ. Τα λεπτά κυλούσαν και τίποτα δεν άλλαξεμε απτέλεσμα η ομάδα του Τάκη Λεμονή να φύγει με ένα σημαντικό «διπλό».

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Μπέρτος, Ντάνι, Βασιλακάκης, Νταρμπιόν (74' Πλατέλλας), Πόι (46' Βλαχοδήμος), Μαρσελίνιο, Καζάκης (46' Σουάνης).

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Ντολεζάι, Κούσας, Σιόντης, Αντι (65' Μουμίν), Μητρόπουλος, Ρότσα, Ακαλέ (46' Ονουάτσι), Θεοδωρίδης (88' Καραμαλίκης), Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα