«Θα βελτιωθούμε»

21:26 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος πως οι εμφανίσεις του Άρη θα βελτιώνονται συνεχώς μέχρι το τέλος της σεζόν, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά τη νίκη επί της Καβάλας (78-57).

«Οι δύο ομάδες όπως αγωνιστήκαν με τα ρόστερ σήμερα είναι τελίως διαφορετικές από τον πρώτο γύρο. Εμείς έχουμε μία μεγάλη απώλεια, του Τζέιμς, και βλέπετε όπως ο Δημήτρης (Πρίφτης) προσπαθεί να μπαλώσει τις απώλειες του έτσι κι εμείς προσπαθούμε να μπορέσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Είναι ορισμένα παιχνίδια που τα καταφέρνουμε, είναι άλλα που οι αντίπαλοι μας πιέζουν και μας δυσκολεύουν».

Εν συνεχεία ο κόουτς

του Άρη τοποθετήθηκε για την ομάδα και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα με την Καβάλα: «Τώρα που τελείωσαν οι ευρωπαϊκοί αγώνες μπορούμε να δουλέψουμε καλύτερα και πιστεύω ότι θα έχουμε πρόοδο. Σήμερα είχαμε πολύ καλά διαστήματα, ειδικά στην άμυνα όπου ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Δεχτήκαμε, βέβαια, πολλά τρίποντα με αποτέλεσμα να μας πλησιάσει σε κάποιο σημείο απειλητικά. Δεν έπρεπε επίσης ειδικά στο σημερινό παιχνίδι να χάσουμε τόσα ριμπάουντ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε: «Για μας το πρόβλημα δεν είναι η ήττα αλλά το γεγονός ότι έχουμε τρεις τραυματίες από τον σημερινό αγώνα (σ.σ. Σίμτσακ, Τέιλορ, Καραποστόλου) ενώ προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και οι Γεωργάκης, Καραθανάσης και Αράπης κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια μας ενόψει και του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον ΚΑΟΔ που είναι πολύ κοντά. Η φυγή του Ο' Μπράιαντ αλλοίωσε την χημεία που είχαμε βρει στον δεύτερο γύρο. Ήρθε ένας καινούργιος παίκτης ο Γκεοργκίεφ που είναι αθλητικό παιδί, έχει ταλέντο αλλά δεν διαθέτει την εμπειρία να μας βοηθήσει άμεσα. Θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί ενώ υπάρχει πρόβλημα και στην επικοινωνία με τα αγγλικά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. θα δούμε πως είμαστε αύριο με την υγεία των παικτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα