Ανάσα για Πανιώνιο

19:13 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 18η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ.Στυλιάρας

Μετά από επτά αγωνιστικές ο Πανιώνιος κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού χάρη και σε ένα τρομερό λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Χωρίς

τη μεγάλη φάση το ματς στα πρώτα λεπτά με τον Πανιώνιο να σκοράρει ουσιαστικά την πρώτη καλή φάση που δημιούργησε. Συγκεκριμένα στο 28' μετά από τριπλή προσπάθεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Αρχικά ο Κυριακίδης απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη, στη συνέχεια το σουτ του Παναγιωτούδη σταμάτησε στο δοκάρι του Λεβαδειακού και τελικά ο Σάμαρης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως απάντησαν στο 42' οταν ο Ροτζέριο έκοψε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Βασιλείου με πλασέ ισοφάρισε. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Γουνδουλάκη.

Καλύτερος ο Πανιώνιος στην επανάληψη αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Στο 61' απείλησε με ένα σουτ του Παναγιωτούδη και στο 77' με μια σέντρα-σουτ του Αραβίδη. Στο επόμενο λεπτό ο Λεβαδειακός έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Ροτζέριο έκανε πολύ ωραία ενέργεια και βγήκε τετ α τετ με τον Περιστερίδη αλλά αντί να πλασάρει θέλησε να δώσει στον Βασιλείου και η φάση χάθηκε.Δευτερόλεπτα αργότερα ο Πανιώνιος κέρδισε φάουλ. Ο Σάμαρης το εκτέλεσε και ο Κυριακίδης φάνηκε να ελέγχει την μπάλα όμως τελικά του έφυγε μέσα από τα χέρια και ο Γουνδουλάκης έκανε από κοντά το 2-1. Στο 87' οι γηπεδούχοι άγγιξαν τρίτο γκολ όταν ο Μενδρινός βγήκε μόνος του απέναντι στον Κυριακίδη αλλά πλάσαρε άουτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Ανδράλας (7'Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (88'Καρτσάμπας), Αραβίδης, Ντούνης (68'Μενδρίνος)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Νικολάκάκης (91'Μαχαίρας), Ροτζέριο, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Χοσέμι (85'Πινέιρο), Ρομέου, Πόι, Μεντί, Ακόστα (70'Μίλιεβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα