Εγγλέζικη ματσάρα στη Βέροια

19:20 1/12/2013 - Πηγή: AEK365

Χάρη στο εντυπωσιακό 4-3 επί του Λεβαδειακού, με ανατροπή μάλιστα, η Βέροια έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των δέκα αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Δύο φορές προηγήθηκαν οι Βοιωτοί, αλλά εκτέθηκαν αμυντικά.

Το ματς

Μόνο ωφελημένος δεν βγήκε ο Λεβαδειακός από το γρήγορο γκολ του Σαγκινέτι (με κεφαλιά στο 6'). Υπνωτισμένη έκτοτε η ομάδα του Καραγεωργίου έδωσε τη δυνατότητα στη Βέροια

να κρατά την μπάλα και να φτιάχνει παιχνίδι.Ευκαιρίες η ομάδα του Ντόστανιτς δεν έφτιαξε, πέρα από ένα σουτ του Τραπ στο 21' και μια σέντρα - σουτ του Μπεν στο 37', εμφανώς όμως ήταν πιο ορεξάτη από τους φιλοξενούμενους που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Το 1-1 από τον Μρντάκοβιτς στο 51' ήρθε να ανταμείψει τη Βέροια για υπεροχή της στο προηγούμενο διάστημα και, μολονότι ο Ορτέγα στο 60' έπιασε στον ύπνο την άμυνα και εκτέλεσε τον Αναστασόπουλο για το... απρόσμενο 2-1 του Λεβαδειακού, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με συνέπεια την ευάλωτη άμυνα των Βοιωτών.Δυο εύστοχες κεφαλιές, από τον Καλτσά στο 63' και τον... Πετράτσι στο 70' χάρισαν δικαίως το προβάδισμα στην αποφασισμένη "βασίλισσα του βορρά", η οποία μόνο όταν ο Μπεν στο 79' έκανε το 4-2 έπαψε να επιτίθεται προς την εστία του εκτεθειμένου από την άμυνά του Πρζιρόφσκι. Ο Λεβαδειακός ξανασκόραρε, με τον Καπό στο 91', αλλά ήταν ήδη αργά για να πάρει κάτι από ένα παιχνίδι που άρχισε ιδανικά, αλλά κατέληξε εφιαλτικά.

Βέροια (Ντόστανιτς): Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης, Σιόντης (46΄ Καλτσάς), Μρντάκοβιτς, Μπεν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπαργκάν (54΄ Ζεκίνιο), Όστοϊτς (75΄ Παυλίδης), Τραπ.

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Σανγκινέτι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Κονέ (74΄ Καπό), Πετράτσι, Μάρτινς, Μάντζιος, Γιάντσης (58΄ Ορτέγκα), Κάντζι (85΄ Βασιλείου).

Keywords
Τυχαία Θέματα