Ανάσα με σόου Μπεντεκέ

23:56 29/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 35η αγωνιστική

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 6-1

ΓΗΠΕΔΟ: Βίλα Παρκ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Άστον Βίλα η οποία με πρωταγωνιστή τον Μπεντεκέ επικράτησε 4-1 της Σάντερλαντ και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της.

Οι "χωριάτες" άνοιξαν το σκορ στο 30' όταν ο Φλάαρ με σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Μινιολέ. Μόλις δύο λεπτά μετά η Σάντερλαντ απάντησε με ωραίο πλασέ του Ρόουζ. Ο χορός

των γκολ όμως συνεχίστηκε καθώς στο 38' ο Βέιμαν με δυνατό σουτ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Βίλα. Στο 54' ήρθε και το 3-1 για τους γηπεδούχους με κοντινό πλασέ του Μπεντεκέ που πέντε λεπτά μετά με κεφαλιά αυτή τη φορά πέτυχε και το 4-1 και "τελείωσε" το ματς. Ο επιθετικός από το Κονγκό στο 66' είχε δοκάρι. Η Σάντερλαντ έμεινε στο 69' με δέκα παίκτες όταν ο Σεσενιόν είδε απευθείας κόκκινη και στο 72' το όσου του Μπεντεκέ ολοκληρώθηκε καθώς πέτυχε χατ-τρικ γράφοντας το 5-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αγκμπονλαχόρ στο 87' όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βόγκαν.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Λόουτον, Φλααρ, Μπέικερ, Μπένετ, Γουέστγουντ, Ντελφ, Σίλα, Βέιμαν, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ (78'Μπεντ)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Ο΄Σέι, Κουεγιάρ, Ρόουζ, Μπάρντσλεϊ, Εντιαγέ, Λάρσον (60'ΜακΚλίν), Γκάρντνερ (85'Βόγκαν), Σεσενιόν, Τζόνσον, Γκρέιαμ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα