Αναστόπουλος: Παλεύουμε να σώσουμε το τομάρι μας

13:58 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ως τη πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας του χαρακτηρίζει ο Νίκος Αναστόπουλος την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ και συμπληρώνει πως αυτός και οι παίκτες του παίζουν για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι προκειμένου, όπως είπε, να σώσουν το τομάρι τους.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα REAL NEWS, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: "Ανέλαβα τη πιο δύσκολη αποστολή στην καριέρα μου και τα δίνω

όλα για να καταφέρω να κρατήσω όρθια την ομάδα. Εγώ με τον Μαχλά βρήκαμε μια κατάσταση διαλυμένη και λίγα λέω. Η φιλία μου με το Νίκο και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ αποτελεί εκλεκτό κομμάτι της προπονητικής μου ιστορίας με έφεραν ξανά στο Ηράκλειο. Μίλησαν το πάθος και η καρδιά, όχι η λογική. Είχα προτάσεις αλλά τις απέρριψα".
Στη συνέχεια, ο Αναστόπουλος δήλωσε: "Σε κάθε παιχνίδι παλεύουμε να σώσουμε το τομάρι μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως το τέλος. Μόνο για τη νίκη παίζουμε, είτε ο Ολυμπιακός είναι απέναντι, είτε ο Παναθηναϊκός, είτε ο ΠΑΟΚ. Το πιο βασικό είναι να αφήνουμε τα προβλήματα έξω από το γήπεδο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι. Από τους 17 πόντους πήγαμε στους 26 και προχωράμε δυνατά. Για τα προβλήματα ούτε εγώ, ούτε ο Μαχλάς φταίμε. Η δύναμη μας είναι οι οπαδοί μας, που μας συμπαραστέκονται με αγάπη και ενθουσιασμό κάθε φορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα