Ανατροπή με σφραγίδα Κολαούτι

20:12 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ομόνοια- ΑΕΚ: 1-0
(Σκέμπρι 61')

Όντας βελτιωμένη σε μεγάλο βαθμό συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια και καλύτερη από αντίπαλό της, η Ομόνοια κέρδισε με 1-0 (61' Σκέμπρι) την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Ασφαλώς το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, βάσει τον πολλών ευκαιριών που έχασαν οι γηπεδούχοι.

Νέα Σαλαμίνα- ΑΕΛ:

2-0
(Εωτιαγέ 10', Βατής 13')

Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα, που επικράτησε της ΑΕΛ με σκορ 2-1 στο κεκλεισμένων των θυρών «Αμμόχωστος». Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πήρε το τρίποντο χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσε στο πρώτο 15λεπτο, με δράστες τους Εντιαγέ στο 10' και Βατή στο 13'.

Η ΑΕΛ, που γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο δεν είχε ουσία στην επίθεση και μοιραία αγνοεί την χαρά της νίκης τον τελευταίο μήνα.

Άρης Λ.- ΕΝΠ: 1-1
(Γκράσι 39'- Γκάβριτς 37')

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Άρης και Ένωση, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε αναμέτρηση που έγινε στο Τσίρειο.

Η αναμέτρηση κρίθηκε μέσα σε ένα δίλεπτο, μετά από δύο λάθη που έγιναν εκατέρωθεν στην άμυνα. Η Ένωση προηγήθηκε στο 37' με σουτ του Γκάβριτς που αιφνιδίασε τον Κόβατς, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Γκράσι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ανόρθωση- Eθνικός Α.: 2-1
(Γκριγκαλασβίι 39', Κολαούτι 84'- Αρόγιο 21')

Την ολική ανατροπή πέτυχε η Ανόρθωση που κατάφερε να φτάσει στη νίκη με γκολ του Ρομπέρτο Κολαούτι στο 85'. Η ομάδα του Ζόρζε Κόστα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 με γκολ του Αρόγιο στο 21', κατάφερε να κάνει το 2-1, με τον Γκριγκαλασβίλι να ισοφαρίζει στο 40' και τον Κολαούτι να σκοράρει το νικητήριο γκολ πέντε λεπτά πριν από το τέλος και να χαρίζει το τρίποντο στην «Κυρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα