«Ανεκδιήγητος ο Βενιζέλος»

14:04 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τελευταίο επεισόδιο στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου ήταn αυτό το χαρτί της γερμανικής κυβέρνησης για τον ειδικό λογαριασμό όπου επί δύο ημέρες ο Βενιζέλος προσπαθούσε να

αποδείξει ότι ο κ. Στουρνάρας είναι ψεύτης.
Αποτέλεσμα, ο υπουργός Οικονομικών έβγαζε χθες καπνούς από τα αυτιά. Μιλώντας σε δημοσιογράφους επεσήμανε ότι το έγγραφο είναι άνευ σημασίας, ότι ακόμη και η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ το απέρριψε. Μίλησε, μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", ο κ. Στουρνάρας έλεγε: "Εκανε κανονικό σόου μπροστά στους δημοσιογράφους, ενώ του είχα εξηγήσει ότι δεν ισχύει το έγγραφο. Είναι ανεκδιήγητος!".
Πρόκειται για ένα έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο έλεγε ότι η δόση των 31,5 δισ. ευρώ πρέπει να δεσμευτεί σε κλειστό λογαριασμό στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (στη Γερμανία, σημειώνω) και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα δάνεια της Ελλάδας ή κατά το δοκούν των δανειστών και για μισθούς-συντάξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα