Άνετα η Νάπολι, γκέλα για Ρόμα

23:51 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΙΕΝΑ- ΡΟΜΑ: 1-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι
Χωρίς νίκη για δεύτερο σερί ματς έμεινε η Ρόμα, η οποία γνώρισε οδυνηρή ήττα με 1-0 από τη Σιένα.
Η Σιένα ήταν πολύ καλύτερη στα πρώτα λεπτά και μόλις στο 8' ο Ντέστρο αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Στεκέλενμπουργκ.
Στο 16ο λεπτό ο Καλαιό αστόχησε από πολύ καλή θέση, ενώ στο 23ο λεπτό ο Ντέστρο κατάφερε να αστοχήσει προ κενής εστίας μιας και πιέστηκε από

τον Ζουάν.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και έχασαν ακόμη μια απίστευτη ευκαιρία στο 47' με τον Ντέστρο να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Στεκέλενμπουργκ.
Παρόλα αυτά στο 50' ο Ντέστρο ανατράπηκε από τον Κιάερ και ο Καλαΐό από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0.
Η Ρόμα προσπάθησε να απαντήσει στη συνέχεια, αλλά ο Πέγκολο στάθηκε όρθιος και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Ντελ Γρόσο, Τέρτζι, Ροσετίνι, Βιτιέλο, Γκάτσι, Μπριέντζα, Βεργκάσολα, Τζιόρτζι (76' Παραβισίνι), Καλαϊό (71' Άνχελο), Ντέστρο (83' Γκρόσι).
ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Ρόζι, Ζουάν (46' Κιάαερ), Χάιντζε, Χοσέ Άνχελ, Βιβιανί, Σιμπλίσιο (68' Κρκιτς), Τότι (59' Οσβάλντο), Πιάνιτς, Μπορίνι, Λαμέλα.

ΝΑΠΟΛΙ- ΚΙΕΒΟ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο
Άνετη νίκη με 2-0 πέτυχε η Νάπολι κόντρα στην Κιέβο κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από 5 αγωνιστικές.
Η Νάπολι απείλησε μόλις στο 10ο λεπτό με το μακρινό σουτ του Ινλέρ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Λαβέτσι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπρίτος με άπιαστη κεφαλιά, άφησε άγαλμα τον Σορεντίνο.
Στο 17ο λεπτό ο Καβάνι δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ινλέρ, ενώ στο 32ο λεπτό ο Ζουίγκα βγήκε από δεξιά αλλά έκανε λάθος σέντρα και δε βρήκε τον Καβάνι.
Στο 36ο λεπτό ο Καβάνι έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Κιέβο, δε βρήκε την μπάλα σωστά, όμως επέμεινε και κέρδισε το πέναλτι από τον Σορεντίνο.
Ο Ουρουγουανός εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι κι έκανε το 2-0.
Στη συνέχεια οι Ναπολιτάνοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πήραν άνετα τη νίκη.
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Γκράβα, Αρόνικα, Μπρίτος, Ινλέρ, Ζουνίγκα, Ντοσένα, Γκάργκανο, Χάμσικ (68' Μάτζιο), Λαβέτσι (77' Λαβέτσι), Καβάνι.
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Σάρδο, Αντρεόλι, Ακέρμπι, Ντραμέ, Χετεμάι, Μπράντλεϊ (74' Βάτσεκ), Λουσιάνο, Θερό, Πελισιέ, Παλόσκι (61' Μοσκαρντέλι).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα