Άνετα η Σεβίλλη

00:54 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 21η αγωνιστική

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 3-0

Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Χωρίς να δυσκολευτεί η Σεβίλλη επικράτησε 3-0 της Γρανάδα και πήρε βαθμολογική ανάσα. Μόλις στο 3ο λεπτό το σουτ του Ρέγιες έξυσε το δοκάρι της Γρανάδα, ενώ στο 7' ο Ρέγιες έπιασε νέο καλό σουτ, αλλά ο Ρομπέρτο έπεσε κι έδιωξε. Η Σεβίλλη συνέχισε να πιέζει και στο 9' ο Ρομπέρτο αναγκάστηκε σε νέα

σημαντική επέμβαση σε σουτ του Νάβας, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Φάζιο δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ επαφής. Οι γηπεδούχοι ήταν οι μόνοι που υπήρχαν στο γήπεδο και στο 22' ο Ρομπέρτο πρόλαβε τον Νεγρέδο, ενώ στο 32' η Σεβίλλη έφτασε στο γκολ. Μετά από κόρνερ του Νάβας, ο Κοντόγκμπια έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά το απ' ευθείας φάουλ του Νάβας πέρασε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη η Γρανάδα μπήκε πιο καλά και στο 59' ο Νιόμ κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Ζουλιάν, ενώ στο 62' το σουτ του Νάβας έφυγε λίγο άουτ. Τελικά η Σεβίλλη έφτασε και σε 2ο γκολ στο 70', καθώς ο Ράκιτιτς έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Νεγρέδο με άψογη κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 75' ο Μεδέλ σφράγισε τη νίκη των Ανδαλουσιανών κάνοντας το 3-0.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ζουλιάν, Ναβάρο, Σπάχιτς, Φάζιο, Σισίνιο, Κοντόγκμπια, Μέδελ, Ράκιτιτς (82'Στεφάνοβιτς), Ρέγιες (72' Μανού ντελ Μοράλ), Νάβας, Νεγρέδο (77'Μαντούρο).

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ (67' Τόριε), Ντιακατέ, Μάινθ, Σικέιρα (54' Ορτίθ), Ρίκο, Ιρινέι, Μπραχίμι, Ρέθιο, Ορεγιάνα, Ιγκαλό (63' Αράνδα).

Keywords
Τυχαία Θέματα