Άνετη πρόκριση για Κέρκυρα

16:16 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουστάβο στο 24` και ένα πλασέ του Τσίγκα στο 28`, η Κέρκυρα επικράτησε με 2-0 της Δόξας Δράμας για τους «16» του Κυπέλλου και πήρε πανάξια την πρόκριση για την επόμενη φάση!

Χωρίς ρυθμό και φάσεις ήταν τα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα στην Κέρκυρα, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο τη διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά να μην το βγάζουν στο γήπεδο. Ωστόσο, στο 25'

η Κέρκυρα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, εκμεταλλευόμενη το καλό πόδι του Γκουστάβο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των «Φαιάκων» με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0 και έδειξε το δρόμο για την πρόκριση.Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 28' η Κέρκυρα διπλασίασε τα τέρματα της. Μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μαρτίν στα δεξιά της επίθεσης των "Φαιάκων" ο Αργεντίνος μπήκε στην περιοχή την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον αμαρκάριστο Τσίγκα, ο οποίος με πλασέ και με τον Σερεμέτ εξουδετερωμένο, έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν με την Κέρκυρα όμως να διατηρεί άνετα το προβάδισμα και τη Δόξα να μην μπορεί να ξαναμπεί στο ματς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γκράθια): Αναστασόπουλος, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Σακελλαρίου, Καλαντζής, Ηλιάδης, Γραμμόζης(88' Μπάρκογλου), Αγρίτης(67' Γιάντσης), Τσίγκας, Μάρτιν(71' Χαμπλ)


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Μάκης Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Βέρτζος, Τριποτσέρης(84΄Ρούτσης), Μπριλλάκης(46' Στεργιανός), Λεάντρο, Κουμπρόγλου(59' Τοπούζης), Λίμα, Σικαλιάς, Σοϊλέδης, Βάντερσον, Αραβίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα