«Ανεβήκαμε επίπεδο»

23:13 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

Περήφανη για τη σπουδαία επιτυχία των κοριτσιών του ντουέτο, που πήραν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, δήλωσε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέσκα με την άφιξη της αποστολής σήμερα το απόγευμα στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Το ευχαριστήθηκα

ιδιαίτερα» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Τσερνέσκα. "Είδαν όλες οι ξένες αποστολές, οι προπονητές και οι κριτές, κυρίως, ότι έχουμε ανέβει επίπεδο. Περάσαμε Γαλλία και Αμερική. Πάμε ακόμα πιο ψηλά. Γιατί να μην συζητάω ακόμα και για 8άδα στους Ολυμπιακούς; Εχουμε τη δυνατότητα άμα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά με τον έφορο Ηλία Ξιάρχο, με την Μαρία Θηβαίου και την Ελένη Κουγιά, γίνεται μια σωστή ομαδική δουλειά με τα κορίτσια και βλέπετε τα αποτελέσματα. Πάμε τώρα για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο τζούνιορ».

Η Μαρία Θηβαίου δήλωσε από την πλευρά της: «Η επιτυχία είναι τεράστια και η Ελλάδα παραμένει σταθερά μεγάλη δύναμη στο άθλημα παγκοσμίως. Διατηρείται μια σπουδαία παράδοση με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Γίνεται σοβαρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο σε τεχνικό, αλλά και σε διοικητικό. Η οικογένεια του αθλήματος είναι ενωμένη και φέρνει τα αποτελέσματα που βλέπετε. Αποδείξαμε και στο Προολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου - αλλά θα το κάνουμε και στη συνέχεια - ότι είμαστε πλέον πρωταγωνιστές και όχι μόνο θεατές στις μεγάλες διοργανώσεις. Και θα το δείτε και στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούνιορ στο Βόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα