«Αγγελούδι» ο Ψωμιάδης, καθαρό το ελληνικό ποδόσφαιρο

17:25 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ένα φιλήσυχος και καθ' όλα νόμιμος άνθρωπος είναι ο Μάκης Ψωμιάδης σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος στη Δικαιοσύνη. Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμα του το «Έθνος» ο κ.Πιλάβιος φέρεται να τόνισε στους δικαστικούς που ερευνούν το θέμα: «Δεν ξέρω καμιά παράνομη ενέργεια του κ. Μάκη Ψωμιάδη

σχετικά με στήσιμο αγώνων και παράνομο στοιχηματισμό. Και ουδέποτε με απείλησε».

Μάλιστα ο κ.Πιλάβιος δεν σταμάτησε εκεί καθώς χλευάζοντας ουσιαστικά την UEFA που εντόπισε 40 ύποπτα παιχνίδια, υποστήριξε πως η ελληνική διαιτησία είναι καθαρή σε όλα τα ματς που ερευνώνται ως στημένα. «Σε κανέναν από τους σαράντα αγώνες που εντόπισε η UEFA δεν υπήρξαν διαιτητικά σφάλματα και οι διαιτητές βαθμολογήθηκαν με άριστα» φέρεται να τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Φυσικά σύμφωνα με όλα αυτά ο κ.Πιλάβιος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η ΕΠΟ κι εγώ προσωπικά συνιστούμε κάποιο κρίκο στο στήσιμο των αγώνων». Ο κ. Πιλάβιος προσπάθησε να υποβαθμίσει και τους γνωστούς ηχογραφημένους διαλόγους, όπου οι Ψωμιάδης και Μπέος εμφανίζονται να πιέζουν για αλλαγές διαιτητών. Οπως είπε, αυτό ήταν αρμοδιότητα άλλου (του κ.Τεροβίτσα) και έτσι «ουδέποτε ένιωσα να απειλούμαι από κανέναν και ειδικά από τον κ. Ψωμιάδη. Ωστόσο θεωρώ απίθανο ότι ήθελε να παρέμβει στους διαιτητές προκειμένου να στήσει αγώνα».

Στο ίδιο ρεπορτάζ πάντως επιβεβαιώνεται ότι το ΣΔΟΕ έχει εντοπίσει σημαντικά ποσά σε λογαριασμούς του γιου του «Big Mac» Σταύρου Ψωμιάδη, αλλά και καταθέσεις άνω των 4 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό υπαλλήλου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα