Άγγιξε το θαύμα η Άρσεναλ

23:43 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΜΠΑΓΕΡΝ- ΑΡΣΕΝΑΛ: 0-2 (3-1)
Γήπεδο: Allianz Arena

Παραλίγο να κάνει το θαύμα η Άρσεναλ αλλά έφυγε με τα κεφάλι ψηλά τουλάχιστον. Οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 2-0 μέσα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου και έφτασαν κοντά στην ανατροπή του 31 από το πρώτο ματς. Στους 8 οι Βαυαροί.

Η Άρσεναλ πάγωσε την ήδη παγωμένη «Allianz Arena» μόλις στ 3ο λεπτό, καθώς ο Ροζίτσκι

έκανε την κάθετη στον Γουόλκοτ, εκείνος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Ζιρού εξ επαφής έγραψε το 1-0 με πλασέ. Στο 5ο λεπτό ο Φαμπιάνσκι δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με το σουτ του Κρόος, ενώ στο 10' μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Λουίς Γκουστάβο, αλλά το σουτ που έκανε εκείνος, έφυγε λίγο άουτ. Στο 25' ο Κρόος έκανε το σουτ, αλλά ο Φαμπιάνσκι έπεσε και μπλόκαρε, ενώ και στ 30' ο γκολκίπερ της Άρσεναλ είπε όχι σε σουτ του Μίλερ. Στο 31' ο Γουόλκοτ έκανε νέο γύρισμα στην περιοχή αλλά ο Ζιρού έχασε για λίγο την μπάλα.

Στο 47ο λεπτό το σουτ του Ρόμπεν βρήκε σε πόδια και έφυγε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μίλερ πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 56΄ο Γουόλκοτ κόπηκε λανθασμένα με οφσάιντ κι ενώ έφευγε μόνος με τον Νόιερ, ενώ στο 64' η μπάλα κυκλοφόρησε γρήγορα, έφτασε στα πόδια του Λουίς Γκουστάβο έξω από την περιοχή, αυτός δοκίμασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. γενικότερα η Μπάγερν ήλεγξε τον αγώνα στο 2ο μέρος και μάλιστα στο 67' έχασε απίστευτη ευκαιρία. Αρχικά, ο Φαμπιάνσκι νίκησε σε απίστευτο τετ α τετ τον Ρόμπεν και στη συνέχεια ο Κρόος γύρισε την μπάλα, έγινε ένα... μπέρδεμα στην άμυνα της Άρσεναλ αλλά το σουτ που έπιασε από κοντά ο Μαρτίνεθ κόντραρε και η φάση πέρασε. Στο 79ο λεπτό ο Ζερβίνιο έκανε καταπληκτική ενέργεια στην περιοχή, έπιασε το συρτό σουτ αλλά δεν βρέθηκε κανείς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 82' ο Φαμπιάνσκι είπε όχι σε σουτ του Μίλερ. Και κόντρα στη ροή του αγώνα η Άρσεναλ έκανε το 2-0 στο 86'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κονσιελνί έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Νόιερ. Στη συνέχεα η Άρσεναλ προσπάθησε να πετύχει ακόμη ένα γκολ που θα την έστελνε στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν μπόρεσε.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Αλάμπα, Ντάντε, Φαν Μπούιτεν, Λαμ, Λουίς Γκουστάβο, Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Κρόος (82' Τίμοστσουκ), Μίλερ, Μάντζουκιτς (73' Γκόμες).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Γκιμπς, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Τζένκινσον, Αρτέτα, Ράμσεϊ (72' Ζερβίνιο), Ροζίτσκι, Καθόρλα, Γουόλκοτ (72' Τσάμπερλεϊν), Ζιρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα