Αγγίζει τον τίτλο ο ΝΟΒ

16:24 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών απέχει ο ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς απέκτησε πλέον μεγάλο προβάδισμα, παρότι είχε ξεκινήσει τη σειρά των τελικών με μειονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Κώστα Δήμου επικράτησε του Ολυμπιακού και στον σημερινό δεύτερο τελικό στο κολυμβητήριό της στο Λαιμό με 13-11, έκανε το 2-0 στις νίκες (είχε νικήσει και στον πρώτο αγώνα στον Πειραιά

12-9 σπάζοντας το πλεονέκτημα έδρας του αντιπάλου της) και χρειάζεται μία ακόμα για να πετύχει το μεγάλο στόχο.

Οι παίκτριες του ΝΟΒ αιφνιδίασαν τις αντιπάλους τους, κυριάρχησαν πλήρως και κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και με 8 γκολ διαφορά στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου (12-4). Στη συνέχεια χαλάρωσαν και απλώς ο Ολυμπιακός μείωσε στο αξιοπρεπές 13-11.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε η μάνατζερ του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα Καλογερά για έντονη διαμαρτυρία στο 1.38 πριν τη λήξη της τέταρτης περιόδου.

Ο τρίτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29 Μαϊου στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και οι επόμενοι, αν χρειαστούν, 1 και 2 Ιουνίου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 13-11

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-2, 5-2, 1-3, 1-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Χειδιριώτη, Μουλάκη, Λιόση, Ξενάκη 2, Ασημάκη, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 4, Ντάσιου, Κουτέλη 1, Κοντογιάννη, Λαβί, Σελετοπούλου, Πρωτόπαππα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντιπούλου, Τεντζαλίδου 2, Πλευρίτου Ελ., Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 1, Μαυρέλου, Πλευρίτου Μαργ. 2, Πλευρίτου Βασ., Μπαλομενάκη, Καλογεράκου, Καλαργυρού, Σταματοπούλου, Γιακάεβα 3, Γιαννοπούλου.

Διαιτητές: Κουρέτας, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχες: Τάσος Πολυζωγόπουλος, Χαράλαμπος Τρούλος

Keywords
Τυχαία Θέματα