Μάννα εξ ουρανού για Φάλκενμπεργκ

Ένα «δυνατό χαρτί» φέρεται πως έχει ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Έρικ Φάλκενμπεργκ...
O Γιάννης Αναστασίου επιθυμεί την απόκτηση του Έρικ Φάλκενμπεργκ, καθώς θεωρεί ότι ταιριάζει στο 4-3-3 που θέλει να εφαρμόσει στον Παναθηναϊκό. Ενώ το Τριφύλλι τα έχει βρει με τον παίκτη, το πρόβλημα έγκειται στις οικονομικές αξιώσεις της ολλανδικής ομάδας που θέλει κάποιο χρηματικό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Η λύση
για τους «πράσινους» φέρεται να είναι ένας πρώην παίχτης των ακαδημιών του, ο Παντελής Χατζηδιάκος. Ο 16χρονος στόπερ αγωνίζεται εδώ και μίε διετία στην Άλκμααρ και έχει μετακομίσει στους Ολλανδούς από τα «φυτώρια» του Τριφυλλιού. Ο Χατζηδιάκος είναι αρχηγός της ομάδας U16 που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ολλανδίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay", η Άλκμααρ εμφανίζεται έτοιμη να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο, γεγονός που αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση της μεταγραφής του Φάλκενμπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός δικαιούται ένα ποσό της τάξεως των 225.000 ευρώ, το οποίο και αντιστοιχεί στα τροφεία του παίκτη, όσα περίπου δηλαδή αξιώνουν και οι Ολλανδοί για να δώσουν τον Φάλκενμπεργκ. Έτσι, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, αναμένεται οι «πράσινοι» να ζήτησαν αντί να πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν από τον 16χρονο πρώην παίκτη τους, να αντισταθμίσουν το ποσό αυτό για να έρθουν σε συμφωνία με την Άλκμααρ για τον Φάλκενμπεργκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα