Ανιέλι: Να πάρει την Χρυσή Μπάλα ο Μπουφόν

14:34 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

Την εστία της Γιουβέντους θα συνεχίσει να υπερασπίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2015 ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Αντρέα Ανιέλι να εύχεται σύντομα ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ιταλίας να κατακτήσει την "Χρυσή Μπάλα" γιατί, όπως υποστήριξε, το αξίζει.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος της Γιουβέντους δήλωσε: "Θα ήταν παράλογο να μην προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου. Γιατί ο Τζίτζι είναι ο κορυφαίος

του πλανήτη. Έχει γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο. Έχει κατακτήσει τόσους τίτλους, έχει στεφθεί πρωταθλητής Κόσμου με την Εθνική, έχει αναγνωριστεί από τους πάντες ως ο καλύτερος στην θέση του. Το μόνο που απομένει είναι να του απονεμηθεί η Χρυσή Μπάλα. Ξέρω πως ο μόνος τερματοφύλακας που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο είναι ο Λεβ Γιασίν. Εύχομαι ωστόσο, μέσα στην επόμενη διετία, να αποφασίσουν να τιμήσουν με την Χρυσή Μπάλα τον Τζίτζι. Θα είναι μια διάκριση την οποία αξίζει".
Όσο για το πώς έφτασαν οι δυο πλευρές στο να ανανεώσουν την συνεργασία τους, ο Ανιέλι δήλωσε: "Πριν από μερικούς μήνες βρεθήκαμε με τον Τζίτζι και χρειάστηκε ένα βλέμμα του για να καταλάβω πως θα συμφωνούσαμε χωρίς πρόβλημα. Δεν υπήρξε, ουσιαστικά, καμία διαπραγμάτευση. Όλα έγιναν... αυτόματα, καθώς και οι δυο θέλαμε να προχωρήσουμε μαζί. Κάτι που θα συνεχιστεί και μετά το 2015, αφού οι πόρτες της Γιουβέντους θα παραμείνουν για πάντα ανοικτές για τον Μπουφόν. Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από όποιο πόστο θέλει, με τους δικούς του όρους και όποτε το θελήσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα