Άνω κάτω στη Σουόνσι

20:42 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μάλιστα, αρκετοί από τους βασικούς παίκτες των Ουαλών φαίνεται πως έχουν συναντηθεί με τον Χιου Τζένκινς, τον πρόεδρο του συλλόγου, ενημερώνοντάς τον για τη δυσαρέσκεια που επικρατεί στα αποδυτήρια.
Παρά το γεγονός πως η Σουόνσι βρίσκεται στην 11η θέση, η αγωνιστική της εικόνα στις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι η καλύτερη δυνατή και οι πρώτες «μουρμούρες» για τον Λάουντρουπ έχουν αρχίσει να ακούγονται.
Η τελευταία συνάντηση του προέδρου των «κύκνων» με τους παίκτες έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», μετά την ισοπαλία (2-2) με τη

Ρέντινγκ. Κύριος λόγος για τη δυσαρέσκεια των ποδοσφαιριστών φαίνεται να είναι η κίνηση του Δανού προπονητή να τους ζητήσει να αλλάξουν την τακτική προσέγγιση των αγώνων, ενώ υπάρχουν και ενοχλήσεις για τη φυσική κατάσταση που παρουσιάζει η ομάδα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι παίκτες που μετά τις προπονήσεις παραμένουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, ώστε να προπονηθούν μόνοι τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, οι ποδοσφαιριστές των Ουαλών τονίζουν πως ο Λάουντρουπ δεν έχει εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, σε αντίθεση με τον Ρότζερς, ενώ νοσταλγούν το πόσο προσιτός ήταν ο πρώην τεχνικός τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα