Σκέψεις και από Dimi και Λαγό

17:06 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η πόρτα της εξόδου στην ΑΕΚ άνοιξε για τα καλά. Αυτό είναι πια δεδομένο και φαινόταν εδώ και καιρό. Το θέμα είναι πως και πότε θα κλείσει… Οι επόμενες δέκα ημέρες μέχρι να φύγει ο Ιανουάριος, θα είναι πολύ δύσκολες για την Ενωση. Οι Γκέντσογλου – Μπερνς είναι παρελθόν πια, ο Καράμπελας είναι μια… ανάσα από την αποχώρηση, ενώ μέχρι και ο νεαρός Αμπντουραμάνι έλυσε το συμβόλαιο του. Και

η σχετική λίστα δεν συμπεριλαμβάνει μόνο αυτούς. Η περίπτωση του Λεονάρντο είναι ξεχωριστή και αναλύθηκε νωρίτερα από το aek365.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχουν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές που σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης τους από την ΑΕΚ…

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και τον Παναγιώτη Λαγό. Ο έμπειρος διεθνής πορτιέρο αρχικά είναι ενοχλημένος που δεν παίζει βασικός και ειδικά μετά τη καλή εμφάνιση του με τον Λεβαδειακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας ξανά με τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας με σκοπό να βρει ομάδα να παίξει μέχρι τον Μάιο και να μην χάσει την ευκαιρία του EURO το καλοκαίρι με την εθνική Ελλάδος (είναι… ανοιχτή η τριάδα των πορτιέρο).

Οσον αφορά τον Λαγό, ο Ελληνας μεσοεπιθετικός θέλει να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Βλέπει, ότι δεν έχει και μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος, αλλά έτσι και αλλιώς οι μεγάλες οφειλές προς το πρόσωπο του (περίπου 500.000 ευρώ σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη) τον φέρνουν σε σημείο να σκέφτεται μέχρι και την προσφυγή. Πρώτος στόχος του πάντως είναι να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα κάπως και εν συνεχεία να μείνει και στην ΑΕΚ αν είναι εφικτό (έχει και επαφές για ομάδες εξωτερικού).

Πάντως και οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2013), βρίσκονται στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με τον Εργοτέλη και θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις στην υπόθεση Καράμπελα τα επόμενα 24ωρα και από εκεί να πάρουν τις όποιες αποφάσεις τους, αναφορικά με τα οικονομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα