Ανοικτή η πόρτα της Παρί για Ιγκουαΐν

08:06 29/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στόχος των ιδιοκτητών της Παρί Σεν Ζερμέν είναι να κάνουν την ομάδα μια από τις καλύτερες τον κόσμο και για αυτό θέλουν να φέρουν παίκτες ποιότητας όπως ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν με τον πρόεδρο της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, να υποστηρίζει πως ίσως στο μέλλον να αποκτηθεί και ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο πρόεδρος της Παρί Σεν

Ζερμέν τόνισε: "Ίσως ο Ιγκουαΐν έρθει μια μέρα στην Παρί. Ο Παστόρε είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θέλει οι φίλοι του να έρθουν εδώ. Θέλουμε να φέρουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως είναι πραγματικά σημαντικό να φέρουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Παρί, για την διοίκηση και για την ιστορία του συλλόγου. Δεν λέμε ότι θα γίνουμε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο γιατί αυτό είναι πολύ δύσκολο".

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για τις υποθέσεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ και του Κάρλος Τέβες που απασχόλησαν τον Ιανουάριο την ομάδα. Όπως είπε ο Αλ Κελαϊφί: "Είχαμε έρθει σε συμφωνία με τον Μπέκαμ αλλά φυσικά ο λόγος για τον οποίο δεν ήρθε στο Παρίσι ήταν η οικογένεια του. Όσο για τον Τέβες, ο λόγος για τον οποίο δεν έγινε η μεταγραφή είναι γνωστός. Ο εκπρόσωπος του έλεγε πως εμείς θέλαμε να αγοράσουμε, και έπειτα δεν ήρθαμε σε συμφωνία μαζί του. Ειλικρινά, και οι δυο είναι εξαιρετικοί παίκτες και τους εύχομαι τα καλύτερα στις ομάδες τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα