Αναλύει το δάνειο

23:52 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και παρόντες αναμένεται να είναι και οι 10 που το απαρτίζουν πια. Εκεί ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Χάρης Οικονομόπουλος θα αναλύσει τα πάντα που αφορούν το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ που κατάφερε να εξασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης προς όφελος της Ενωσης δίχως να επιβαρύνει την ομάδα με τόκο.

Εκεί θα μιλήσει ο κ.Οικονομόπουλος για τον δανειστή πρίγκιπα Αλ Σουνταϊρί, τον τρόπο αποπληρωμής και θα απαντήσει στα ερωτήματα των μελών του

Δ.Σ., ενώ θα συζητηθεί και το που θα πάνε τα 650.000 ευρώ που εκταμιεύονται άμεσα, αλλά και το υπόλοιπο ποσό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό κατά βάση θα πάει προς οφειλές στο Δημόσιο, ώστε οι μέτοχοι να πληρώσουν τις υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές και τρίτους.

Επίσης, στο Δ.Σ. θα αποφασιστεί και η τιμή των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, με την πρόταση των 10 ευρώ γενική είσοδος, ενώ αναμένεται να εγκριθεί και η τοποθέτηση του Ηλία Μπόβαλη ως νέου Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ (αμισθί).

Keywords
Τυχαία Θέματα