Άνοιξε η πόρτα της εξόδου στην Ανζί

13:43 14/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση της διοίκησης της Ανζί να μειώσει δραστικά το μπάτζετ άνοιξε την πόρτα της εξόδου για τους ποδοσφαιριστές με υψηλά συμβόλαια και ήδη, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι Ντενίσοφ, Ζιρκόφ και Κοκόριν θα έχουν φύγει για να πάνε στην Ντιναμό Μόσχας.
Στόχος της Ανζί είναι να ξεφορτωθεί τα ακριβά συμβόλαια των Ρώσων ποδοσφαιριστών ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι περιπτώσεις των Γουίλαν

και Ετό'ο.
Ο Γουίλαν βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και της Τότεναμ ωστόσο και οι δυο ομάδες της Premier League θα πρέπει να διαθέσουν 35 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο παίκτη με την Τότεναμ να έχει το πλεονέκτημα της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Όσο για τον Σάμουελ Ετό'ο, δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα φύγει καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Καμερουνέζο φορ να φεύγει από την Ανζί τον Δεκέμβριο. Η Ίντερ με την Τσέλσι εμφανίζονται, αυτή την στιγμή, να έχουν προβάδισμα για την απόκτηση του Ετό'ο ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από Μίλαν, Φενέρμπαχτσε και Νάπολι.

Keywords
Τυχαία Θέματα