Ανώμαλη προσγείωση για Άρη

17:04 27/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 9η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Κουτσιάυτης

Για την τρίτη σερί νίκη του πήγαινε ο Άρης απέναντι στον Πλατανιά αλλά τελικά επήλθε ανώμαλη προσγείωση με την ομάδα των Χανιών να επικρατεί με 2-1. Ήταν μάλιστα η πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα.

Οι "κίτρινοι" είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν 22' με κεφαλιά του Ουντότζι. Αντίθετα ο Πλατανιάς στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Συγκεκριμένα στο 43' ο Τόρες με πολύ ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυνατά με σκοπό να φέρει το ματς στα ίσα. Απείλησε στο 50' με ένα σουτ του Παπαδόπουλου. Από εκεί και πέρα όμως ο ρυθμός έπεσε δραματικά ώσπου φτάνουμε στο 71' όταν ο Ουντότζι αυτή τη φορά δεν αστόχησε με το κεφάλι και ισοφάρισε. Ο Πλατανιάς όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 83' ο Γουνδουλάκης βγήκε απέναντι από τον Διούδη και με πλασέ έγραψε το 1-2. Στις καθυστερήσεις αντικείμενο από την εξέδρας χτύπησε στο κεφάλι τον Γιωργαλλίδη ο οποίος έπεσε στο χόρτο.

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Ηρακλής, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος, Νταμαρλής (85'Σούνας), Παπαδόπουλος (65'Μανιάς), Τάτος, Ουντότζι, Ιμπέ (57'Σταυρόπουλος)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης, Φαΐσκα, Φερνάντεζ, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (85'Ιντζίδης), Μοράλ, Μπέλιτς (67'Γουνδουλάκης), Τόρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα