Αντέχει τα βάρη ο Γιαννιώτας

15:42 27/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν αρκετές φορές έχει γραφτεί πως ο Γιάννης Γιαννιώτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο βάρος της ευθύνης που του έχει ανατεθεί στον Άρη με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να υποστηρίζει πως αντέχει τα βάρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός στην εφημερίδα "Metrosport"
-Γιάννη, ας... γυρίσουμε στην στιγμή του γκολ στο ΟΑΚΑ. Πως θα μας το περιέγραφες;
«Το γκολ

είναι μισό-μισό. Ο Αγκάνθο αρχικά κάνει τρομερή κίνηση για να πάρει την μπάλα, την σπάει στον Παπαστεριανό και αυτό μου την δίνει συστημένη. Εκεί, το μόνο που είχα εγώ να κάνω ήτανε να την στείλω στα δίχτυα. Και αυτό έκανα. Το γκολ είναι του Παπαστεριανού».
-Στο ΟΑΚΑ στέλνεις την μπάλα στα δίχτυα, τρέχεις μόνο σου, κάπου το αφιερώνεις. Μετά είπες ότι ήτανε για τον πατέρα σου που είχε γενέθλια την Κυριακή. Του το είχες υποσχεθεί;
«Την Κυριακή το μεσημέρι είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Του ευχήθηκα χρόνια πολλά και του λέω το βράδυ κάθισε να δεις και τις δηλώσεις. Αναρωτήθηκε εκείνη την ώρα. Θα βάλω γκολ του είπα. Αυτός γελούσε, εγώ όμως το πίστευα!».
-Αλήθεια τι είναι για σένα ο πατέρας σου;
«Τα πάντα! Είναι το πρότυπο μου. Η οικογένειά μου είναι η ζωή μου όλη. Μου παρέχουν απίστευτη στήριξη. Τους χρωστάω μια ζωή ολόκληρη. Ακόμα και αυτή την περίοδο που ο κόσμος με... έβριζε αυτοί ήτανε δίπλα μου. Κάθε μέρα μου τηλεφωνούσαν και μου έλεγαν: Εμείς είμαστε εδώ και σε πιστεύουμε. Κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που μπορείς και ξέρεις».
-Έχεις αντιληφθεί ότι είναι το δεύτερο γκολ που πετυχαίνεις με το κεφάλι; Το πρώτο σου θυμίζω ήταν πέρυσι και πάλι το πρώτο σου, όταν και άνοιξες λογαριασμό στην Σουπερ Λίγκα, στο Ηράκλειο...
«Ναι, είναι απίστευτο! Δύο γκολ έβαλα με την πρώτη ομάδα και τα δύο με το κεφάλι. Ποτέ τα προηγούμενα χρόνια, από τις Ακαδημίες, τα Τμήματα Υποδομής δεν σκόραρα ξανά με το κεφάλι. Λες και ξαφνικά ψήλωσα (γέλια), τι να πω!».
-Το γκολ πάντως ήρθε σε μία χρονική περίοδο δύσκολη για σένα. Άκουσες αρκετά για την μετριότητά σου στο γήπεδο...
«Το είχα καταλάβει. Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου ήτανε εμφανής. Ακούστηκε ότι έχω πολλά βάρη πάνω μου και δεν μπορώ να τα σηκώσω. Προσωπικά να απαντήσω ότι δεν έχω πρόβλημα, αντέχω... τα βάρη».
-Εκτός από τα βάρη ορισμένοι λένε πως μετά την εξαιρετική σου περυσινή πορεία ξαφνικά «καβάλησες το καλάμι». Τι απαντάς;
«Αυτό είναι που λέμε κακοπροαίρετη κριτική. Από την κριτική όμως κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει, πόσο μάλλον εμείς οι ποδοσφαιριστές του Άρη που πάνω μας φοράμε μια φανέλα με ιστορία και κάθε Κυριακή πρέπει να τα δίνουμε όλα και να... απαντάμε».
-Πήρες τα πάνω σου με αυτό το γκολ;
«Το χρειαζόμουν. Ήρθε σε μία χρονική στιγμή που έδειξα να κάνω μια... κοιλιά. Μην ξεχνάει ο κόσμος όμως και αυτοί που... μιλάνε ότι από πέρυσι δεν έχω σταματήσει καθόλου. Το καλοκαίρι ξεκουράστηκα μόνο δύο μέρες. Έδωσα το 150% των δυνατοτήτων μου, έπρεπε να είμαι συνεπείς σε όλα, όπως είμαι και φέτος. Η ομάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη καμπή και πρ
Keywords
Τυχαία Θέματα