Άντεξε η Ισλανδία

22:52 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- PLAY OFF- 1ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΙΣΛΑΝΔΙΑ- ΚΡΟΑΤΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Λαουγκαρντασβολούρ

Η Ισλανδία ήταν το αουτσάιντερ, έμεινε και με δέκα παίκτες από το 50ο λεπτό, αλλά κατάφερε να κρατήσει το 0-0 κόντρα στην Κροατία και να ταξιδέψει στα Βαλκάνια σε λίγες μέρες, προκειμένου να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση.

Μόλις στο 2ο

λεπτό, το σουτ του Μάντζουκιτς κόντραρε στον Φινμπόγκασον, ενώ στο 7' ο Γκούντμουντσον μπήκε στην περιοχή αλλά τελευταία στιγμή κόπηκε από την άμυνα της Κροατίας. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ κακός, με την Κροατία να έχει τον πρώτο λόγο αλλά να μην μπορεί να απειλήσει.

Το ξεκίνημα του 2ου μέρους ήταν καταστροφικό για την Ισλανδία, καθώς στο 50ο λεπτό αποβλήθηκε ο Σκούλασον κι έτσι η Κροατία πίεσε ασφυκτικά. Στο 67ο λεπτό ο Χάλντορσον είπε όχι σε σουτ του Μόντριτς, όπως έκανε και το 70' σε πλασέ του Ράκιτιτς. Στο 80' ο Γκίλφι Σίγκουρντσον εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Σίμουνιτς να διώχνει πάνω στη γραμμή σχεδόν, ενώ στο 83' ο Μάντζουκιτς έστρωσε με κεφαλιά στον Ράκιτιτς, ο οποίος είδε το σουτ του να περνά λίγα εκατοστά άουτ.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χαλντόρσον, Μπιάρνασον, Άρνασον, Ρ. Σίγκουρντσον, Ο.Σκούλασον, Α.Σκούλασον, Γκούναρσον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον, Φινμπόγκασον (63' Γκίσλασον), Σίκγκθορσον (46' Γκούντγιονσεν).

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα, Πέρισιτς, Ιλίσεβιτς (46' όλιτς), Μόντριτς, Ράκιτιτς, Σρνα, Πράνιτς, Εντουάρντο (72' Ρέμπιτς), Μάντζουκιτς (87' Μπένκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα