Άντεξε στη Τούμπα ο Άρης

21:41 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚΑΡΗΣ 0-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΤΟΥΜΠΑΣ

Η λευκή ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ

και Άρη. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ήταν καλύτερη από τους "κίτρινους" οι οποίοι απείλησαν ελάχιστες φορές την εστία του Κρέσιτς. Τεράστιες χαμένες ευκαιρίες από τους παίκτες του ΠΑΟΚ με μοιραίο τον Αθανασιάδη ο οποίος έχασε τετ-α-τετ λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Μανουέλ Μασάδο είχε τοποθετήσει αμυντικά την ομάδα του προκειμένου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα όπως και συνέβη. Οι παίκτες του Άρη περίμεναν τον ΠΑΟΚ πίσω από το κέντρο και προσπαθούσαν να αιφνιδιάσουν στην κόντρα εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του Νέρι Καστίγιο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη πότε αφού βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ οργανωμένο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα που αποχωρεί με το χαμόγελο είναι σαφώς ο Άρης ο οποίος παραμένει για ακόμα μία αγωνιστική αήττητος.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Δυνατά μπήκε στο ματς ο ΠΑΟΚ, θέλοντας να δείξει από την αρχή τις προθέσεις του. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την κατοχή από την έναρξη του ματς και πίεζαν για το γκολ, ωστόσο η αστοχία δεν επέτρεψε να μπει γκολ. Αρχικά όταν στο 3ο λεπτό ο Σαλπιγγίδης έκανε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Αθανασιάδης πετάχτηκε στην «καρδιά» της άμυνας και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Βελλίδη. Σιγά σιγά ο Άρης άρχισε να βγαίνει μπροστά και να απειλεί, με τον Καστίγιο κυρίως. Ο Μεξικάνος επιθετικός «χόρεψε» την άμυνα του ΠΑΟΚ στο 20’ όμως το πλασέ του από δεξιά της μικρής περιοχής έδιωξε σε κόρνερ ο Κρέσιτς.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 23 με τον Λαζάρ να κάνει ωραία προσωπική ενέργεια και να σουτάρει έξω απ την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο έξω. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» είχαν ένα «ξέσπασμα» όταν στο 44’ ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Βελλίδη από κοντά έπειτα από ωραίο γύρισμα του Σαλπιγγίδη. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Άρη και απέτυχε να ανοίξει το σκορ, με αδύναμο πλασέ μπροστά από την εστία των «κιτρίνων».

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή και τον Άρη να περιμένει στην άμυνα προκειμένου να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα με τον ΠΑΟΚ να είναι εκείνος που είχε πρώτος την τεράστια ευκαιρία. Μόλις στο 50' ο Γεωργιάδης σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι του Βελλίδη. Ο Άρης προσπαθούσε συνεχώς να χτυπήσει στην κόντρα ωστόσο τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν ο Καστίγιο έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 57'.

Η υπεροχή του Άρη κράτησε 10 λεπτά χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και στο 79' έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς. Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε την πάσα στον Αθανασιάδη ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Βελλίδη, έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας.

Τα τελευταία λεπτά ήτ

Keywords
Τυχαία Θέματα