Άνθρωπος της Τσέλσι στην Τούμπα

14:55 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο εκπρόσωπος σε θέματα ασφαλείας της Τσέλσι, Τομ Βαν Βατερμούλεν, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο γήπεδο της Τούμπας και, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ", συζήτησε με τους Ζήση Βρύζα, Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Ποικιλίδη θέματα που αφορούν στην ασφάλεια του γηπέδου του ΠΑΟΚ.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Τσέλσι τόνισε: " Η Τούμπα είναι μία από

τις πιο φημισμένες έδρες στην Ευρώπη. Είναι έδρα φόβητρο για κάθε ομάδα. Εντυπωσιάστηκα από τα έργα που γίνονται για τα νέα αποδυτήρια, αλλά και τις εγκαταστάσεις στο κεντρικό κτίριο του γηπέδου. Η Τούμπα είναι κατάλληλη για να φιλοξενήσει αγώνες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Το 95% των γηπέδων στα οποία διεξάγονται αυτή την στιγμή, αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχουν καλύτερες προδιαγραφές από την Τούμπα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, τον κ. Βρύζα, τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Ποικιλίδη για την άριστη φιλοξενία τους
Έζησα μία σημαντική εμπειρία, θέλω όμως να έρθω σε αγώνα του ΠΑΟΚ όταν η Τούμπα θα είναι γεμάτη από κόσμο. Είναι μία έδρα φόβητρο. Ξέρω πως ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και άλλαξε όλα τα δεδομένα. Μπορεί να απογειώσει τον ΠΑΟΚ, θέλει να κάνει νέο προπονητικό κέντρο και να τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας. Το πιο βασικό είναι πως ο ΠΑΟΚ γίνεται πιο ανταγωνιστικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα