Αντιδρά η Τσέλσι

21:16 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το βράδυ της Τρίτης, η Τσέλσι κατέθεσε την απολογία της για το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται με ανάρμοστη συμπεριφορά ο Εντέν Αζάρ. Σήμερα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης, απέστειλαν ακόμα ένα έγγραφο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, προκειμένου να εξαγγείλουν την αντίσταση που θα προβάλουν σε περίπτωση μεγαλύτερης τιμωρίας από τις τρεις προβλεπόμενες αγωνιστικές.
Ο Βέλγος; Άσος, που αποβλήθηκε έπειτα από το επεισόδιο με το ball-boy, στη ρεβάνς των ημιτελικών του Capital One Cup,

στο «Liberty Stadium», πριν από μια εβδομάδα, απουσίασε από το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Μπρέντφορντ (2-2), την Κυριακή, εκτίοντας την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές που προβλέπει η κόκκινη κάρτα.
Στην Τσέλσι, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή στον διεθνή άσο και εφόσον γίνει αυτό - όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η FA στην ανακοίνωση της κλήσης του παίκτη σε απολογία - θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι «μπλε» θα καταθέσουν ένσταση.
Αυτό, έγινε γνωστό και στην FA, το απόγευμα της Τετάρτης, την ώρα που αναμένεται η ετυμηγορία της για την υπόθεση.
Αν τελικά ισχύσουν μονάχα οι τρεις αγωνιστικές της αποβολής, τότε ο Αζάρ θα απουσιάσει ακόμα από τα ματς με τις Ρέντινγκ (30/1) και Νιούκαστλ (2/2) για το πρωτάθλημα. Αν, όμως, η τιμωρία φτάσει στα πέντε ματς, τότε θα χάσει και την επίσκεψη της Γουίγκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (9/2), αλλά και τη ρεβάνς με τη Μπρέντφορντ (17/2) για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα