Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι...

19:58 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η αυλαία της Γ' φάσης του Κυπέλλου ανδρών πέφτει αύριο το βράδυ στο κλειστό του Ρέντη (19.00, Novasports 2, Μουλά Λ. - Γεροθόδωρός, παρατηρητής: Γεωργόπουλος), με το ντέρμπι αιωνίων, όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για τη Volleyleague (με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό) διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για τους

'8'.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-2 στη Γλυφάδα, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Καζάζης: «Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια. Στον αγώνα του Κυπέλλου απαγορεύονται τα λάθη και κάθε είδους εφησυχασμός πριν ή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Με δεδομένο ότι το παιχνίδι είναι νοκ άουτ είναι αυτονόητο πως η νίκη αποτελεί μονόδρομο».

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δεν υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Χριστοφιδέλη, ωστόσο όπως τόνισε: «Θέλουμε επίσης, να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε, ξεχνώντας τα οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζουμε, από το συγκεκριμένο παιχνίδι ώστε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν να μας ενισχύσουν».

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν προβλήματα, με τον Στέλιο Καζάζη να εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος.

«Είναι ένα παιχνίδι με τις γνωστές ιδιαιτερότητες και παρόλο που φαίνεται ότι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη πολλά μπορούν να συμβούν. Το πλεονέκτημα σ' αυτό το ματς είναι υπέρ του αντιπάλου μας που πέρα από την έδρα και τους φιλάθλους του, είναι βέβαια ότι λόγω της ποιότητας και της εμπειρίας των παικτών του θα μπουν μέσα στο γήπεδο προσπαθώντας να μη μας αφήσουν τα περιθώρια να μπούμε στα σετ και στο παιχνίδι.

Είναι κάτι που το ξέρουμε το περιμένουμε και πρέπει από την πρώτη μπάλα να παίζουμε το δυνατόν αλάνθαστα απέναντι τους», είπε ο προπονητής του ΠΑΟ κι όταν ρωτήθηκε για το πιστεύει ότι ο αυριανός αγώνας έχει κοινά με την πρόσφατη αναμέτρηση πρωταθλήματος, δήλωσε:

«Εκτιμώ ότι η σχέση που υπάρχει αφορά τον τρόπο που κέρδισε ο Ολυμπιακός και χάσαμε εμείς. Κι αυτό το λέων γιατί εμείς δείξαμε ότι πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό κι από την άλλη ο παίκτες του Ολυμπιακό έχουν ερεθιστεί στον εγωισμό τους γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από τρεις ημέρες ήταν το απόλυτο φαβορί».

Keywords
Τυχαία Θέματα