Ανυπόμονος ο Σι

22:09 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και η Στόουκ δαπάνησε 2.5 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει από την Ντάλας, ο Τόνι Πιούλις έχει χρησιμοποιήσει τον Μπρεκ Σι μόνο σε δύο παιχνίδια, με τον Αμερικανό να επιθυμεί διακαώς να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Την επιθυμία αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα, έκανε γνωστή ο ατζέντης του, Γκάρι Μέγιορ, δηλώνοντας: «Ο Μπρεκ βελτιώνει συνεχώς την φυσική του κατάσταση και προπονείται σκληρά. Ελπίζει πως θα μπορέσει να πάει την ευκαιρία που χρειάζεται για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Ο Τόνι(σ.σ Πιούλις) λέει πως ο Μπρεκ θα βρίσκεται στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, αλλά ο Μπρεκ

ελπίζει πως μπορεί να πάρει παιχνίδια ακόμη και φέτος».
Τέλος, θέση για τον χρόνο συμμετοχής πήρε και ο προπονητής του στην εθνική των Η.Π.Α, Γιούρκεν Κλίνσμαν, ο οποίος ανέφερε: «Προφανώς κάνουν τις επιλογές τους και πρέπει να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις. Λέγοντας επιπτώσεις, εννοώ την κατάσταση που αντιμετωπίζουν. Ο Σι ήθελε να πάει στη Στόουκ σαν... άρρωστος και τώρα δεν παίζει καθόλου. Δεν είναι καν στην 18άδα πολλές φορές και πρέπει να το αντιμετωπίσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα