Απέκτησε τον Μάγλο

12:03 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την θετική απάντηση του έμπειρου Κώστα Μάγλου κατάφερε να αποσπάσει ο Κεραυνός Αιγίου, χθες αργά το βράδυ, “θωρακίζοντας” έτσι την ρακέτα του και σε συνδυασμό με τον Νίκο Ζεγκίνογλου. Η περίπτωση του Μάγλου είχε απασχολήσει και πέρυσι την Αιγιώτικη ομάδα, ωστόσο ο υψηλόσωμος σέντερ προτίμησε την Α2 και την Α.Ε.Κ. Αργους.
Ο Μάγλος είναι 37 ετών, έχει τεράστια εμπειρία από το πέρασμά του από όλες τις ΕΘνικές ομάδες, καθώς και από μεγάλους συλλόγους της Α1, όπως η Δάφνη, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος,

η Νήαρ Ηστ, ο Π.Α.Ο.Κ., ο Ηρακλής, η Α.Ε.Κ., ενώ από το παλμαρέ του δεν λείπει δεν λείπει και η διεθνής περιπλάνηση στο Boston College και στη Μεσίνα. Ενα πρόβλημα τραυματισμού τον άφησε εκτός για ένα χρόνο, ωστόσο επανήλθε στον Απόλλωνα Πατρών και την Α.Ε.Κ. Αργους, παραμένοντας πάντα σε υψηλό επίπεδο.
Πλέον, ο Κεραυνός με την προσθήκη του Μάγλου, που είναι και η τελευταία, δυναμώνει ακόμη περισσότερο και οι ελπίδες για άνοδο έχουν αυξηθεί σημαντικά, μετά και την άνοδο του Αετού στην Β’ Εθνική -μέσω Αργους- που καλύφθηκε από το Χαλάνδρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα