Απέλυσε τον μάνατζέρ του ο Κάλα

08:31 30/12/2011 - Πηγή: AEK365

Αλλαγή μάνατζερ για τον Χουάν Κάλα, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας. Ο Ισπανός αμυντικός με δήλωσή του γνωστοποίησε το γεγονός εξηγώντας και τους λόγους:

«Η καριέρα του ποδοσφαιριστή είναι σχετικά μικρή και στιγματίζεται από σημαντικές στιγμές, οι οποίες κάνουν έναν παίκτη να προοδεύει. Γι' αυτό το πράγμα, η πρόοδος δεν πρέπει να σταματάει, μερικές φορές πρέπει να παίρνεις επώδυνες προσωπικές αποφάσεις αλλά επαγγελματικά αναγκαίες.

Μετά από 7 χρόνια, σταμάτησα τη συνεργασία με την εταιρεία

Emilio de la Riva and Viasport και μεταφέρθηκα στην εταιρεία You First Sport, με τον Alvaro Torres, www.u1st-sports.com.

Τα τελευταία χρόνια η αφοσίωση και η επαγρύπνιση του Εμίλιο για μένα και την οικογένειά μου ήταν αξιέπαινη, δημιουργώντας ενθουσιασμό σε ένα αγόρι 15 χρονών για να γίνει επαγγελματίας στον δύσκολο κόσμο του ποδοσφαίρου. Το ξέρω, είμαι εδώ, λόγω αυτής της υποστήριξης, της παροχής συμβουλών και εργασίας. Έτσι έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης.

Οι επαγγελματικές μας σταδιοδρομίες διαχωρίζονται, αλλά έκανα ένα φίλο ζωής.

Τώρα αρχίζω μια νέα φάση με τον Αλβάρο Τόρες και την You First Sport, η οποία θα σηματοδοτήσει το μέλλον μου προς το καλύτερο, ανοίγοντας νέους ορίζοντας για να επιτύχω υψηλότερους στόχους. Επειδή πρέπει πάντα να προσπαθείς για το ακατόρθωτο, για να το πραγματοποιήσεις και να το κάνεις να συμβεί», αναφέρει η ανακοίνωση του 22χρονου στόπερ της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα