Διοίκηση εδώ και τώρα θέλει ο επενδυτής του Στράτου

23:48 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Nα τελειώσει την δουλειά από το πρώτο ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη επιθυμεί ο επενδυτής του Νίκου Στράτου. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον των παλιών παραγόντων που εκπροσωπούν τον υποψήφιο επενδυτή ο «σαραντάρης» επιχειρηματίας είναι πανέτοιμος να συμφωνήσει, να βάλει τα 10.000.000 ευρώ, σε δύο δόσεις αφού θα χρειαστούν δύο αυξήσεις Μ.Κ αυτή που τρέχει και η άλλη που θα αποφασιστεί στις αρχές Φεβρουαρίου, και να αναλάβει άμεσα διοίκηση!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει έτοιμα τα μέλη που θα μπουν στο Δ.Σ, στο οποίο θα παραμείνουν μόνο οι

Αδαμίδης και Κασνακίδης μέχρι να τελειώσει και τυπικά το deal, ενώ έχει έτοιμο και το πλάνο αξιοποίησης των πέντε παλαιμάχων (Μαύρος, Μανωλάς, Ατματσίδης, Κασάπης, Τσιάρτας) που θα πάρουν θέσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο τμήμα σκάουτινγκ αλλά και στο τεχνικό επιτελείο δίπλα στον Νίκο Κωστένογλου που λογικά θα παραμείνει μαζί με τον Αντώνη Κέζο.

Όλα αυτά τα θέματα αλλά και τους όρους σκοπεύει ο υποψήφιος επενδυτής που εκπροσωπεί ο Νίκος Στράτος να τα θέσει στο ραντεβού που όπως αποκάλυψε ο πολύπειρος παράγων στο aek365.gr θα γίνει την Παρασκευή το βράδυ ή το αργότερο Σάββατο πρωί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Αν όλα αυτά αληθεύουν λοιπόν οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα περιμένει πολύ αφού όλα θα οριστικοποιηθούν το αργότερο μέχρι το πρωί του Σαββάτου και παράλληλα θα γίνει γνωστό και το όνομα του «σαραντάρη» εφοπλιστή που σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνωρίζει ακόμη ούτε ο Αδαμίδης!

Keywords
Τυχαία Θέματα