Βούλιαξε στον «λάκκο των λεόντων»…

19:14 7/3/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΤΣΕ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 1-0
Γήπεδο:

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε η Έλτσε που επικράτησε με 1-0 της Αλμερία.

Η Έλτσε μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στ 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Βίκτορ Ροντρίγκες. Από εκεί και πέρα η Έλτσε είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ αλλά και το 1-0 της αρκούσε.

ΕΛΤΣΕ: Τίτον, Σουάρεθ, Ρόκο, Λομπάν, Σίσμα, Νίγκεθ (74' Ροντρίγκες), Αντριάν (89' Χοσέ Άνχελ), Πάσαλιτς, Ροντρίγκεθ (88' Κορομίνας), Φαΐρ

ΑΛΜΕΡΙΑ: Χουλιάν, Ντουμπαρμπιέ, Ντος Σάντος, Τρουχίγιο, Ναβάρο, Κορόνα, Τζόναθαν (65' Εσπινόσα), Σοριάνο

(76' Ρομέρα), Σίλβα (87' Κασάδο), Χέμεντ,

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-0
Γήπεδο: Σαν Μαμές

Κάτι δεν πάει καλά στη Ρεάλ και είναι ολοφάνερο. Η «βασίλισσα» έμεινε χωρίς νίκη για 2ο σερί ματς, έχασε με 1-0 μέσα στη χώρα των Βάσκων από την Μπιλμπάο κι έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα, να πιάσει κορυφή.

Στο 1ο λεπτό το σουτ του Αντούριθ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 12' την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μπενζεμά. Στο 14ο λεπτό ο Ρίκο αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 26' η Μπιλμπάο πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ρίκο έβγαλε τη σέντρα και ο Αντούριθ με τρομερή κεφαλιά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Ιραϊθόθ απέκρουσε με τα πόδια το κοντινό πλασέ του Μπέιλ, ενώ στο 45' ο Μπενζεμά έκανε τραγικό τελείωμα μετά από γύρισμα του Μαρσέλο.

Στο 50ο λεπτό ο Μπέιλ έκανε τρομερή ενέργεια κι έβγαλε για τον Ρονάλντο, ο οποίος πλάσαρε, με τον Ιραϊθόθ να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 51' και στο 52' τα σουτ των Ρονάλντο και Αντούριθ πέρασαν λίγο άουτ. Στο 76ο λεπτό η κεφαλιά του Αντούριθ σταμάτησε στο δοκάρι του Κασίγιας, την ίδια ώρα που η Ρεάλ εν είχε δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία στο ματς. Η πρώτη μεγάλη φάση στην επανάληψη για τη Ρεάλ ήταν ένα σουτ του Μπέιλ στο 83', ο οποίος προσπάθησε από 40 μέτρα να κρεμάσει τον Ιραϊθοθ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Γουρπέγι, Ετσεΐτα, Μπαλενθιάγα, Ρίκο, Μπενιάτ, Ιραόλα, Μουνιαΐν (64' Σουσαέτα), Ουίλιαμς (74' Γκιγιέρμο), Αντούριθ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Μαρσέλο, Βαράν, Πέπε, Καρβαχάλ, Ιγιαραμένδι (71' Χεσέ), Κρόος (77' Λούκας Σίλβα), Ίσκο, Μπενζεμά (80' Τσικαρίτο), Μπέιλ, Ρονάλντο.

ΝΤΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 3-4
Γήπεδο: Ριαθόρ

Απίστευτη ματσάρα με τη Σεβίλλη να κερδίσει την Ντεπορτίβο με 4-3 στο «Ριαθόρ».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Ορόλ Ριέρα, αλλά ο Βιτόλο το 33' έφερε στα ίσα το σκορ και στο 52' ο ίδιος παίκτης έκανε το 21 για τη Σεβίλλη.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-1 με το πέναλτι του Γκαμεϊρό στο 65ο λεπτό, ενώ ο Ριέρα μείωσε σε 3-2 στο 72'. Η Σεβίλλη πήρε προβάδισμα με 4-2 με το αυτογκόλ του Σίντνεϊ στο 83' και στις καθυστερήσεις ο Πέρεθ με πέναλτι έκανε το 4-3.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φαμπρίσιο, Σίντνεϊ, Λουϊζίνιο, Χουανφράν (90' Ροντρίγκες), Ινσούα, Μπόρχες, Μπεργκαντίνιος, Κουένκα (74' Έλντερ Κόστα), Καβαλέιρο (62' Φαρίνια), Ριέρα, Πέρεθ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Ναβάρ, Παρέχα, Κολόντσιεστσακ, Φιγέιρας, Μπανέγα (78΄Ντένις Σουάρεθ) Ιμπόρα (61' Μ'Μπιά), Βιδάλ, Κριτσόβιακ, Βιτόλο, Μπάκα (61' Γκαμεϊρό)

Keywords
Τυχαία Θέματα