Απίστευτο! Δικάζεται ο Ψωμιάδης

11:07 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η 27η Σεπτεμβρίου 2013 θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας ως η μέρα που η πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη δεν κατάφερε να εξασφαλίσει αναβολή με αποτέλεσμα να προχωρήσει δίκη εναντίον του. Η διαδικασία για να στημένα ξεκίνησε σήμερα το πρωί και ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννης Ηρειώτης δεν πρωτοτύπησε.

Κατέθεσε ένσταση τονίζοντας πως ο πελάτης του εκδόθηκε από τα Σκόπια για κακουργήματα και δεν γίνεται να δικαστεί για πλημμελήματα.

Αυτοί που έκαναν την έκπληξη ήταν οι εισαγγελείς οι οποίο απέρριψαν την ένσταση τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να γίνει έκδοση για να δικαζόταν και αν ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν ακόμα στα Σκόπια θα είχε δικαστεί ερήμην του. Η εξέλιξη αυτή είναι σίγουρα θετική αλλά προκαλεί ερωτήματα αναφορικά με την υπόθεση της υπεξαίρεσης χρημάτων από την ΑΕΚ. Βλέπετε η πλευρά Ψωμιάδη με την ίδια αιτιολογία κατάφερε στην περίπτωση της Ένωσης να εξασφαλίσει αναβολή.

Από εκεί και πέρα η σημερινή δίκη ξεκίνησε με τον Αλέξη Κούγια να ζητάει να καταθέσει ως μάρτυρας άλλη ημέρα, πιθανότατα την Τρίτη, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων που έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα