Απίστευτο ματς στην Ελβετία, ισοπαλία στο "Φρίουλι"

22:03 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 3-5
Γήπεδο: Σταντ ντε Σουίς
Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά τελικά η Λίβερπουλ νίκησε με 5-3 (!) την Γιουνγκ Μπόις μέσα στην Ελβετία και μπήκε θετικά στο Europa League. Με τον καλύτερο τρόπο για τους "Κόκκινους" ξεκίνησε η αναμέτρηση. Με το... καλημέρα και συγκεκριμένα στο 4'

ο Οχάλα έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1. Απο εκεί και πέρα οι Ελβετοί ανέβασαν κάπως την απόδοση τους και η υπεροχή τους απέφερε καρπούς στο 38' όταν με τον Νουτσόλο έκαναν το 1-1. Η χαρά τους όμως κράτησε μόλις δύο λεπτά καθώς ο Γουίσντομ στο 40' έγραψε το 2-1 για την Λίβερπουλ.

Απίστευτο ματς στο δεύτερος μέρος...

Στην επανάληψη η Γιουνγκ Μπόις μπήκε δυνατά και έψαξε το γκολ. Στο 53' κατάφερε να σκοράρει με τον Οχάλα ο οποίος έκανε το 2-2. Οι Ελβετοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί και ήθελαν να κάνουν την ολική ανατροπή ! Στο 63' ο Ζάρατε νίκησε τον Τζόουνς και γύρισε το ματς σε 3-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση των Άγγλων που με τον κεντρικό αμυντικό, Κόατες, έφεραν το ματς στα ίσια. Την τελευταία λέξη στο παιχνίδι την είπε η Λίβερπουλ η οποία με γκολ του Σέλβει στο 76' έγραψε το 3-4. Στο 88' ο Σέλβει με δεύτερο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-3!
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Γούλφιλ, Ογιάλα, Ζβέροτιτς (81' Φρέι), Σπάιτσερ, Βέσκοβατς, Σάτερ, Φάμερουντ, Ραϊμόντι, Μπομπαντίγια, Ζάρατε (66' Γκονζάλες), Νουτζόλο.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τζόουνς, Ενρίκε, Κόατς, Κάραγκερ, Γουίσντομ, Χέντερσον, Σαχίν, Σούσο, Ντάουνινγκ (77' Στέρλινγκ), Ασαϊντί (67' Σέλβει), Πατσέκο (62' Μπορίνι).
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης. Βοηθοί: Δημήτρης Σαραϊδάρης, Δαμανιός Ευθυμιάδης. 4ος: Ηλίας Αλεξέας. Διαιτητές γραμμών: Τάσος Κάκος, Σταύρος Τριτσόνης (ΕΛΛ)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΑΝΖΙ: 1-1
Γήπεδο: Φρίουλι
Με γκολ του Αντόνιο Ντι Νατάλε στο 91' η Ουντινέζε "έκλεψε" τον βαθμό της ισοπαλίας απο την Ανζί (1-1) σε αυτή την πρώτη αγωνιστική. Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος στο "Φρίουλι" με τις δύο ομάδες να κοιτάζουν περισσότερο την άμυνα τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν μεγάλες φάσεις. Τελικά οι Ρώσοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 44' όταν ο Τραορέ νίκησε τον Παντέλι για το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η ιταλική ομάδα έπιασε καλή απόδοση και έχασε στο ξεκίνημα κάποιες καλές ευκαιρίες.Στο 91' ο Ντι Νατάλε έγραψε το 1-1 και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Παντέλι, Ντομίτσι, Ντανίλο, Μπενάτια, Φαραόνι, Γουίλιανς (59' Μπάστα), Πίντσι, Μπαντού (58' Ντι Νατάλε), Λατσάρι, Αρμέρο, Περέιρα (76' Πίντσι), Ρανέτζιε.
ΑΝΖΙ: Ποζαμάν, Αγκαλόροφ, Σαμπά, Κάρλος, Ζιρκόφ, Ντιαρά, Ζουζιλέι, Μπουσουφά, Ετό'ο, Σχατόφ, Τραορέ (61' Καρσελά).
Διαιτητής: Χουσεΐν Γκιοτσέκ. Βοηθοί: Μουσταφά Εϊσόι, Ορκούν Ακτάς. 4ος: Μπαχατίν Ντουράν. Διαιτητές γραμμών: Μπουλέντ Γιλντιρίμ, Μετέ Καλκαβάν (ΤΟΥ)

Keywords
Τυχαία Θέματα