Απίστευτο ρεκόρ τηλεθέασης ο τελικός του The Voice!

10:09 10/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο τελικός του The Voice καθήλωσε την Ελλάδα χθες. Δεν είναι υπερβολή, αλλά πραγματικότητα. Το εξαιρετικό μουσικό talent show, που ανέδειξε νικήτρια την Μαρία Έλενα Κυριάκου, έσπασε όλα τα κοντέρ τηλεθέασης, ενώ γονάτισε και το διαδίκτυο, με τις χιλιάδες αναφορές στα social media. Οι τέσσερις φιναλίστ, οι τέσσερις κριτές, ο συγκινητικός Στέφανος Κορκολής, οι ερμηνείες, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Θέμης

Γεωργαντάς και ένα ολόκληρο team που έκανε πραγματικότητα αυτόν τον πολύωρο άθλο, σήμερα πρέπει να χαμογελούν με τα αποτελέσματα των κόπων τους. Σε ό,τι αφορά στην τηλεοπτική επιτυχία του προϊόντος που ονομάζεται The Voice, αυτή είναι αδιαμφισβήτητη και πρωτοφανής!

O μέσος όρος τηλεθέασης ήταν...53,5%! Ένα ποσοστό απίστευτο για ένα πρόγραμμα που κράτησε σχεδόν 5 ώρες! Την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωνε το όνομα της Μαρίας Έλενας, η τηλεθέαση έφτασε 70,3%, ενώ από τις 00:45 και μετά ήταν πάνω από 63% συνεχόμενα! Αυτά είναι ποσοστά που θα μείνουν στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, μιας και δυσκολευόμαστε να θυμηθούμε κάτι αντίστοιχο , ειδικά σε μουσικό talent show. Υπήρχε το πρώτο Big Brother, υπήρχαν κάποιοι τελικοί Eurovision, αλλά σπάνια ένα πρόγραμμα να σημειώσει τόσο μεγάλα ποσοστά για τόση πολλή ώρα.

Πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα