Β' Εθνική: Που θα κάτσει η μπίλια...(;)

Τους κόπους μια χρονιάς παίζουν σήμερα (Σάββατο 10/5) ο Εθνικός με την Λιβαδειά στην Χαλκίδα, σε ένα μπαράζ που θα δώσει στο νικητή το εισιτήριο της ανόδου στην Α2, και θα συμπληρώσει την τριάδα, στην οποία βρίσκονται από την περασμένη Κυριακή ο Αετός και η Δόξα Λευκάδας.

Ο Εθνικός από την πλευρά του, μετά από ένα ντόμινο αποτελεσμάτων βρέθηκε στις δυο πρώτες θέσεις του Νοτίου ομίλου της Β' Εθνικής, πετυχαίνοντας ουσιαστικά τον στόχο

του, και πλέον ο Μάριος Γούναρης καλείται να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε πέρυσι ο Κώστας Σορώτος, που πήρε την ομάδα νεοφώτιστη στην Γ' Εθνική και μέσα σε δυο χρόνια ενδέχεται οι άνθρωποι του να την καμαρώνουν στην Α2. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένει ο Κώστας Τζιάλλας.

Στον αντίποδα η Λιβαδειά κατέκτησε με σχετική άνεση την δεύτερη θέση στον Βορρά, ενώ και στην Βοιωτία υπήρξε αλλαγή τεχνικού καθώς ο Παναιγώτης Ζωντός άφησε την θέση του στον Παναγιώτη Αριδά, από την στιγμή που ηττήθηκε η ΑΕΛ στην Λευκάδα απο την Δόξα και χάθηκε ουσιαστικά η πρωτιά. Η ομάδα της Βοιωτίας θα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της, ενώ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Αξίζει να αναφερθούμε ότι και ο ηττημένος, ενδέχεται να μην χάνεται, καθώς θα είναι ο πρώτος επιλαχών να ανέβει στην Α2, κάτι που συνέβη και πέρυσι όταν ο Ηρακλής αν και έχασε στο μπαράζ των Τρικάλων από την ΑΕΚ, βρέθηκε στην Α2, μετά την εθελούσια πτώση του Περιστερίου από την Α1 στην Β' Εθνική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κανήθου 17.00 Εθνικός-Λιβαδειά Παναγιώτου-Τσούνας (Χριστοδούλου)

Keywords
Τυχαία Θέματα