Από τη βούλα η Ατλέτικο

22:54 31/10/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 0-0
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Η Μπέτις έμεινε στο 0-0 με τη Λεβάντε, παρότι αγωνίστηκε για μία περίπου ώρα, με παίκτη λιγότερο κι ενώ έχασε και πέναλτι.

Η Μπέτις έμεινε με 10 παίκτες από το 30ο λεπτό λόγω αποβολής του Τσίκα και η Λεβάντε πίεσε στη συνέχεια. Παρόλα αυτά, στο 75΄οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τα νίκη, αλλά ο Μολίνα έχασε πέναλτι.

ΜΠΕΤΙΣ: Άντερσεν, Νάτσο, Αμάγια, Περκίς, Τσίκα, Τόρες, Βερδού (76' Νόνο), Κάρλος (65' Σεντρίκ),

Χουλί (60' Βαντίγιο), Χουανφράν, Μολίνα.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Λόπεθ, Ρόδας, Ναβάρο, Χουανφράν, Σιμάο (46' Σέρζιο Πίντο), Ντόπ, Ίβανσιτζ (51' Ρίος), Σουμέτρα (73' Μπαράλ), Ελ Ζαρ, Μπαμπά

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΕΛΤΣΕ: 2-2
Γήπεδο: Σαμ Μαμές Μπαρία

Το αήττητο του νέου Σαν Μαμές διατήρησε η Μπιλμπάο, που παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Έλτσε, απέσπασε ισοπαλία 2-2.

Η Έλτσε άνοιξε τα σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Λομπάν μετά από κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Φιδέλ λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς. Η Έλτσε πήρε κεφάλι δύο τερμάτων στο 48ο λεπτό με σουτ του Ααρόν και η Μπιλμπάο προσπάθησε να αντιδράσει.

Οι Βάσκοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Σουασέτα στο 55', ενώ στο 69' ο Αντούριθ με όμορφη κεφαλιά έφερε στα ίσα τα ματς. Μάλιστα στο 84' ο Τοκέρο έπιασε όμορφη κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν, Μπαλενθιάγα, Λαπόρτε, Γουρπέγι, Ιραόλα, Ιτουράσπε, Ρίκο (46' Ντε Μάρκος), Αντέρ (58' Μπενιάτ), Μουνιαΐν (67' Αντούριθ), Σουσαέτα, Τοκέρο.

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Σουάρεθ, Μποτία, Λομπάν, Σίσμα, Σάντσεθ, Πέρεθ, Ααρόν (68' Μαντεκόν), Ζιλ, Φιδέλ (85' Μάρκεθ), Κορομίνας (78' Ντελ Μοράλ).

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: 1-2
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Ένα βαθμό πίσω από την Μπάρτσα παρέμεινε η Ατλέτικο που κέρδισε τη Γρανάδα με 2-1.

Στο 12ο λεπτό τα σουτ του Ρέθιο κόντραρε στον Χουανφράν και βρήκε στ δοκάρι της Ατλέτικο, ενώ στο 17' ο Ρομπέρτο απέκρουσε την κεφαλιά του Κόστα. Στο 26' ακυρώθηκε γκολ του Μιράντα, αλλά στο 38' ο Ντιέγο Κόστα με πέναλτι έκανε το 1-0.

Στο 68ο λεπτό ο Ρομπέρτο κράτησε το 2-0 πραγματοποιώντας μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Κόστα, αλλά στο 78' ο Βίγια ξανά με πέναλτι, έκανε το 2-0. Στο 90' αποβλήθηκε π Φελίπε Λουίς και στο 90+2' η Γρανάδα μείωσε με τον Ιγκαλό.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Μουρίγιο, Μάινθ, Νιόμ, Φολκιέ, Ιτούρα, Ρίκο, Ρέθιο (67' Ρίκι), Ιγκαλό, Μπραχίμι (60' Μπουονανότε), Περέιρα (77' Ελ Αράμπι).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Γοδίν, Χουανφράν, Μιράνδα, Λουίς, Σουάρεθ, Γκάμπι, Αντριάν (69' Γκαρθία), Κόκε (90+2' Ινσούα), Βίγια (81' Τιάγκο), Κόστα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ- ΧΕΤΑΦΕ: 0-2
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Την πρώτη της εντός έδρας ήττα υπέστη η Βιγιαρεάλ υπέστη, που έχασε με 2-0 από τη Χετάφε.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Χετάφε, η οποία άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό. Ο Ασένχο έκανε λάθος και ο Μαρικά μπήκε στη φάση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 19ο λεπτό ο Κάνι αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 25' και στ 35' ο Μογιά νίκησε τον Ντος Σάντος. Στο 39ο λεπτό η Βιγιαρεάλ έχασε τον Ινίγκεθ με κόκκινη κάρτα.

Στο 70' ο Ασένχο είπε όχι σε προσπάθεια του Κάστρο ενώ στο 83΄' το σουτ του Ούτε πέρασε λίγο άουτ. Το τελικό 2-0 έκανε ο Ούτσε στις καθυστερήσεις του ματς.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Κόστα, Ινίγκεθ, Μουσάτσιο, Μάριο, Πίνα, Μπρούνο, Κάνι, Ντος Σάντος, Ακίνο (46' Ντοράδο, 52' Τριγκέρος), Περμπέ (65' Ούτσε)

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Αλέξις, Βαλέρα, Λάγο (65' Εσκουδέρο), Ράφα, Μίτσελ, Μπόρχα, Γκαβιλάν, Λεόν, Κάστρο (82' Σαράμπια), Μαρικά (69' Λαφίτα)

Keywords
Τυχαία Θέματα