Αποχαιρέτισε ο Καστίγιο

14:27 15/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Νέρι Κατσίγιο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πατσούκα και να επιστρέψει στο Μεξικό με τον διεθνή επιθετικό σε επιστολή του να αποχαιρετά τους ανθρώπους και τους φιλάθλους του Άρη αφήνοντας στο τέλος ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής.
Η επιστολή του Καστίγιο:
"Προς όλους τους ανθρώπους του Άρη. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ πολύ σε όλη την οικογένεια του Άρη, ειδικά στους φανταστικούς φιλάθλους, για όλη την αγάπη που μου πρόσφεραν 18

μήνες, παίζοντας στην ομάδα, και στις καλές και στις κακές στιγμές. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που φόρεσα την ιερή κιτρινόμαυρη φανέλα.
Η απόφαση μου να αφήσω την Θεσσαλονίκη τώρα, δεν έχει να κάνει με οικονομικά θέματα (όμως ποτέ δεν ήταν έτσι από τότε που ήρθα το 2010), αλλά αυτή την στιγμή που υπάρχει αβεβαιότητα στην ομάδα, είχα την ανάγκη να συγκεντρωθώ στο μέλλον της καριέρας μου, γιατί στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα του Μεξικού και να συμμετέχω στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.
Πάντα είχα την στοργή όλων μέσα στην ομάδα, από τον πρόεδρο μέχρι τον πιο απλό εργαζόμενο, πάντα θα είμαι ευγνώμων στον Άρη και είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν.
ΝΕRY CASTILLO #10".

Keywords
Τυχαία Θέματα