Αποχωρεί από την ΑΕΚ Στοκχόλμης ο Τσιραμπίδης

15:17 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ Στοκχόλμης εξέδωσε ο Φωτάς Τσιραμπίδης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αποφάσισα να παραιτηθώ από την ΑΕΚ Στοκχόλμης μετά τον τελευταίο αγώνα που δώσει η ανδρική ομάδα μας. Έχω κουραστεί να τρέχω κάθε μέρα μόνος μου από το πρωί έως το βράδυ. Αφήνω την δουλειά μου για να κάνω τις δουλειές της ΑΕΚ Στοκχόλμης. Έκανα τα πάντα για την ομάδα εδώ και 16 χρόνια. Ήρθε η ώρα να κάνω ένα βήμα πίσω και να έρθουν άλλα άτομα στον σύλλογο. Αν

δεν ενδιαφερθεί κανένας για την ΑΕΚ Στοκχόλμης μέχρι την 1η Μαΐου τότε ο σύλλογος δεν πρόκειται να υπάρχει στη Σουηδία.

Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα της ΑΕΚ Στοκχόμης ευχαρίστως να το κάνει. Να επικοινωνήσει με τον σύλλογο αν πραγματικά ενδιαφέρεται. Έκανα προσπάθεια να ανεβάσω την ομάδα στην Α2 αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Ελπίζω αυτός οι αυτοί που θα πάρουν την ΑΕΚ Στοκχόλμης να τα καταφέρουν. Δεν πρόκειται να ξεχάσω την τιμητική πλακέτα από την ΚΑΕ ΑΕΚ, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Το άλλο όνειρο δυστυχώς δεν έγινε. Ήθελα να γίνω πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, ήταν το μεγαλύτερο μου όνειρο στον μπασκετικό κόσμο. Μπράβο στον κύριο Γεωργαντζόγλου που πήρε την ΚΑΕ ΑΕΚ. Αν δεν την έπαιρνε τότε δεν θα υπήρχε ΚΑΕ ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τους: Γεωργαντζόγλου, Χήνα και τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει πολλά χρόνια. Που ήταν δίπλα μου στην ΑΕΚ Στοκχόλμης.

Εγώ ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξω ομάδα ή να πάω σε άλλον σύλλογο γιατί είμαι ΑΕΚ και τίποτα άλλο. Είμαι χαρούμενος που είμαι ΑΕΚ. Εύχομαι η ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της σε όλα τα αθλήματα. Να κάνει πάντα επιτυχίες και να παίρνει τίτλους. Στο μπάσκετ τους εύχομαι να ανέβουν φέτος στην Α1 και πάντα επιτυχίες στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ εύχομαι να βάλουν τον χέρι στην τσέπη και να βάλουν λεφτά στα ταμεία.

Ξενοφών Τσιραμπίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα