«Αποδείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα»

00:42 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

Aπόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. «Έχουμε πολύ καλή ομάδα, με καλή φυσική κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Δεχθήκαμε το γκολ αλλά δεν ήμασταν χειρότεροι από την Άρσεναλ γιατί είχαμε ευκαιρίες. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό μας. Τα καταφέραμε και δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι», είπε χαρακτηριστικά ο

Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ξέραμε πως σίγουρα θα συνεχίσουμε στο Europa League όμως και σήμερα είχαμε τους δικούς μας στόχους. Θέλαμε τη νίκη για να πάμε στους ισχυρούς αλλά και για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και νομίζω πως το ευχαριστήθηκαν».

Και πρόσθεσε ότι: «Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός βελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Εδώ και πέντε μήνες φτιάχνουμε μια νέα ομάδα, άλλαξε ο προπονητής, άλλαξαν παίκτες και σταδιακά αποκτάμε την εικόνα που θέλουμε».

Τέλος, αναφορικά με το αν θα ήθελε προσθήκες στο ρόστερ, είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με το σύνολο των παικτών που έχουμε, με την έννοια ότι υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις σε πολλές θέσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα