Αποδοκιμασίες κατά Βίλας Μπόας

11:16 1/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την 5η της ήττα σε 19 αγωνιστικές γνώρισε η Τσέλσι η οποία μετά το 1-3 από την Άστον Βίλα βρίσκεται 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή διαφορά που μπορεί να αυξηθεί αν η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει την Σάντερλαντ. Μετά το τέλος του αγώνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", οι οπαδοί της Τσέλσι αποδοκίμασαν έντονα τον Αντρέ Βίλας Μπόας ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του στην ομάδα του Λονδίνου παραπέμπντας στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, όταν ρωτήθηκε αν νιώθει πως κινδυνεύει η θέση του στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, ο Βίλας Μπόας

απάντησε: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Αυτή την στιγμή είμαστε πέμπτοι, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Αυτό μπορεί να αλλάξει σε 48 ώρες. Ο ρεαλιστικός στόχος για εμάς είναι η τέταρτη θέση, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε".

Για τα αίτια της νέας ήττας ο προπονητής της Τσέλσι δήλωσε: "Είχαμε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες και τις σπαταλήσαμε όλες, ενώ οι αντίπαλοι αξιοποίησαν στο μέγιστο τις δικές τους. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για να κερδίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα